Rolstoel rollator ineen

“Rolstoel rollator ineen… Als dat bestond zou ik weer kunnen wandelen en op pad gaan, omdat ik dan zeker weet dat ik thuis kom zonder mezelf te overbelasten. Ook als ik moe ben.” Veel mensen die slecht ter been zijn hebben deze gedachte. Weinig is zo vervelend als een stukje gaan lopen met de rollator, merken dat u moe wordt of last krijgt en dan nog helemaal terug moeten. Als u dan uw rollator zou kunnen veranderen in een rolstoel, zou u comfortabel de terugweg kunnen afleggen terwijl u geduwd wordt. Een fijn idee.

Rolstoel rollator Barend

Rollator rolstoel Barend

Zoiets bestaat: rolstoel rollator Barend. Barend is door zijn unieke constructie eenvoudig te veranderen van een rollator in een duwstoel. Als u gaat wandelen kunt u dus beginnen met de rollator en als u liever niet meer loopt verandert u de rollator met een paar bewegingen in een rolstoel en kunt u de wandeling vervolgen terwijl u geduwd wordt.

Barend wordt geleverd met losse beensteunen die u kunt meenemen in de bijgeleverde ruime tas. Deze zijn gemakkelijk te bevestigen. Vervolgens schuift u de rugleuning naar de andere kant zodat die naar voren gericht is en u kunt gaan zitten. Zo eenvoudig is het!

Rolstoel rollator Barend heeft nog meer pluspunten:

  • makkelijk op te vouwen voor op reis, zowel in de auto als in het vliegtuig
  • zacht gepolsterde, comfortabele rugleuning
  • afneembare voor- en achterwielen
  • in hoogte verstelbare handgrepen met zachte comfortabele handvatten

Zo hoeft u zich niet te laten weerhouden van een wandeling doordat u niet van tevoren weet hoe lang u het ziet zitten om te lopen.

Is het iets voor u?

Rolstoel rollator Barend is ideaal als u revaliderend bent of actief maar niet meer zo goed ter been. Meer weten over de rolstoel rollator ineen? Lees verder, kijk het filmpje of neem contact met ons op via 088-0919191 of info@tomzorg.nl

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?