Rolstoelen verkrijgbaar met allerlei technieken

RolstoelenRolstoelen worden door de één passief gebruikt als hulpmiddel net wanneer dat uitkomt, terwijl anderen zich niet zonder rolstoel kunnen verplaatsen. Aangezien rolstoelen niet altijd even intensief gebruikt worden, zijn er verschillende soorten rolstoelen verkrijgbaar. Als u bijvoorbeeld de hele dag in een rolstoel zit, is het natuurlijk wel van belang dat u comfortabel plaats kunt nemen. Maar ook wanneer u de rolstoel tijdelijk gebruikt, moet u lekker kunnen zitten. Kies bijvoorbeeld voor een rolstoel met verstelbare rugleuning, waarbij u het zitgedeelte ook kunt verstellen of kies juist voor een speciaal kussen dat u in de rolstoel kunt gebruiken. Naast het zitcomfort zijn er nog een aantal punten waar op gelet moet worden bij de aankoop van een rolstoel, meer hierover leest u in deze blog van TOMZORG.

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een rolstoel?

Wanneer u een rolstoel gaat aanschaffen, is het belangrijk dat u vooraf bedenkt wanneer en waar u de rolstoel voornamelijk gaat gebruiken. Zo kan het zijn dat u volledig afhankelijk bent van uw nieuwe rolstoel, maar het kan ook zijn dat u deze rijdbare stoel alleen gebruikt voor lange afstanden. Bij TOMZORG zijn er verschillende rolstoelen verkrijgbaar die verschillen in techniek, afmeting en gewicht. Zo is er voor ieder zijn/haar wensen een passende stoel te vinden die goed aansluit op uw persoonlijke situatie en bijbehorende gebruikswensen. Wanneer u bijvoorbeeld graag uitstapjes maakt waarbij de rolstoel onmisbaar is, dan is het belangrijk dat u let op de mogelijkheid om deze op te vouwen zodat u de stoel eenvoudig mee kunt nemen. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende soorten wielen. Rolstoelen met grote wielen zijn geschikt om uzelf vooruit te rijden, terwijl de rolstoelen met relatief kleine achterwielen voornamelijk gebruikt worden als duwwagen. 

Rolstoelen kopen bij TOMZORG

Wilt u ook een rolstoel aanschaffen om uzelf weer mobiel te kunnen verplaatsen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met TOMZORG. Van maandag tot en met vrijdag kunt u contact opnemen met onze klantenservice, welke geopend is van 09.00 uur en 17.00 uur. De klantenservice van TOMZORG is erop gericht om persoonlijk advies te geven en om al uw vragen over onze zorgproducten te beantwoorden. Wanneer u bijvoorbeeld twijfelt tussen een rollator en een rolstoel, zullen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze. Vervolgens kunt u een keuze maken uit onze ruime collectie zorgproducten en bijvoorbeeld een van de rolstoelen eenvoudig online bestellen. Wanneer u het zorgproduct thuis wilt laten bezorgen in Nederland, dan kunt u profiteren van onze gratis levering op onder andere alle rolstoelen.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?