Scootmobiel kopen voor meer zelfstandigheid

Scootmobiel kopenScootmobielen worden steeds vaker gebruikt, in Nederland rijden er al ongeveer 150.000 rond! Mensen die mindervalide zijn, kunnen een scootmobiel kopen om zich weer probleemloos voort te bewegen en zelfstandig op pad gaan. Niet alleen oudere mensen die door ouderdom slechter ter been zijn, kunnen een scootmobiel kopen maar ook mensen die minder valide zijn geworden door bijvoorbeeld een ongeluk kunnen een scootmobiel kopen om weer zelfstandig op pad te gaan.

Welke scootmobiel kiezen?

Niet iedereen is hetzelfde en dus zal iedereen een scootmobiel op een andere manier gebruiken. Zo zal de één een scootmobiel kopen en alleen gebruiken voor kleine stukjes, terwijl een ander het vervoersmiddel graag meeneemt op reis. Wanneer u uw scootmobiel mee wilt nemen op reis, dan is het van belang dat de scoot opvouwbaar is zodat deze in de auto, het vliegtuig of op een andere manier vervoerd kan worden. Deze scootmobielen hebben over het algemeen een lagere maximale snelheid dan een vaste scootmobiel. Wilt u dus een scootmobiel kopen die u niet mee op reis wilt nemen, dan is dan kunt u beter een vaste scootmobiel kopen. Deze scootmobielen zijn wat groter, bieden meer comfort en rijden sneller in vergelijking met een opvouwbare scootmobiel. Wilt u een scootmobiel kopen maar weet u niet welk model bij u past? Neem dan gerust contact op of bekijk de productvideo’s op onze website voor meer uitleg over scootmobielen.

Scootmobielen kopen bij Tomzorg

Wilt u ook uw vrijheid terug om zelf weer op pad te gaan? Dan kunt u uw nieuwe scootmobiel kopen via de website van Tomzorg. De scootmobielen uit onze collectie zijn altijd op voorraad, waardoor u na bestelling al binnen 24 uur kunt rondrijden op uw nieuwe scootmobiel! Maar er zijn meer voordelen van een scootmobiel kopen via onze website. Zo bent u bij Tomzorg verzekerd van een scootmobiel met zeer goede garantievoorwaarden, een goede verzekering en natuurlijk een top service! Wanneer u bijvoorbeeld pech heeft met de scootmobiel zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse om het probleem te verhelpen. Indien nodig brengen wij u veilig thuis en wanneer uw vervoersmiddel gerepareerd moet worden dan ontvangt u van ons een leen scootmobiel zodat u zich gewoon kunt blijven verplaatsen met een scootmobiel.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?