Staop hulp handvat

Staop hulp handvatStaop hulp handvat

Bent u of kent u iemand met een wandelstok? Dan herkent u zichzelf vast wel in de volgende situatie: u bent een stukje in het park gaan wandelen en wilt even uitrusten op een bankje. Hier geniet u lekker van de natuur en de mensen. Na een minuut of tien wilt u weer verder wandelen. Dit betekent dat u moet opstaan…

Maar het bankje heeft een redelijk diepe zit, wat opstaan heel lastig maakt. Dit is een veelvoorkomende en vervelende situatie. U moet dan namelijk alle kracht uit uw benen halen en soms lukt dat niet. Wat veel mensen dan als oplossing doen, is met beide handen de stok vastpakken. Dit kan onprettig zijn voor de hand die onderop ligt. Daarom is het niet de ideale manier om op te staan.

De oplossing

Dit gedoe met opstaan kunt u geheel voorkomen. Dit kan door middel van het staop handvat. Het staop handvat monteert u aan uw wandelstok vast, op de voor u prettige hoogte. Het monteren kost geen moeite: u schuift het handvat zo over de stok en klikt hem vast. Het staop handvat kunt u dan vervolgens wanneer nodig uitklappen. Het handvat staat dan horizontaal. Wanneer u dus op wilt staan, steunt u op dit handvat. Op deze manier kunt u zonder problemen veel meer kracht zetten!

Zo kunt u tijdens uw wandeling zo vaak u maar wilt gemakkelijk van het ene naar het andere bankje gaan. Want het ‘opstaan probleem’ is hiermee verholpen! Ontzettend handig, prettig en bovenal zeer veilig!

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?