Stoepranden met stoephulp

stoepranden-met-stoephulpStoepranden met stoephulp

Met een rolstoel of rollator een stoeprand pakken is niet leuk. Het geeft een onprettig gevoel als u in uw rolstoel of rollator zit en de stoeprand op of af moet. Helaas is het als u op stap gaat vrijwel onvermijdelijk. Stoepranden zijn namelijk overal.

Naast dat het onprettig voor uzelf is wanneer u in uw rolstoel of rollator zit, zijn stoepranden voor de duwende persoon ook heel vervelend. Het is zwaar om met uw eigen kracht ervoor te zorgen dat de persoon in de rolstoel veilig de stoeprand op en af komt. Kortom, stoepranden blijven lastig.

Gelukkig kunt u het uzelf een stuk prettiger maken

Stoepranden met stoephulp biedt hiervoor de oplossing. Een stoephulp is een klein stukje dat achter het wiel van de rolstoel of rollator zit. De duwende persoon kan hierop zijn voet plaatsen bij het naderen van een stoeprand. Stoepranden met stoephulp op en afgaan zorgt ervoor dat een stoeprand minder gedoe kost dan voorheen. De duwende persoon kan de rolstoel gemakkelijk over de stoeprand krijgen, door zijn voet op de stoephulp te zetten en dan naar beneden te duwen. Als u dan zelf in de rolstoel zit, zult u met een stuk prettiger gevoel de stoeprand op en afgaan. Het voelt veiliger en fijner.

Stoeprand met stoephulp is ook zeer prettig als u zelf met uw rollator op pad gaat en een stoeprand nadert. U kunt dan door middel van het extra stukje naast het wiel, de stoeprand gemakkelijk op en afgaan.

Stoepranden met stoephulp zorgt voor een prettig en veilig gevoel als u geduwd wordt in uw rolstoel of zelf loopt met uw rollator. Daarnaast is het ook makkelijker voor de duwende persoon. Een fijn hulpmiddel voor als u veel buiten op pad bent! 

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?