Tips voor het niet vallen in de badkamer

Tips voor het niet vallen in de badkamerTips voor het niet vallen in de badkamer

De badkamer is de plek waar u dagelijks komt. Om uw behoeftes te doen, om uw tanden te poetsen, uw handen te wassen en te douchen. Kortom: in de badkamer doet u een hele hoop, elke dag weer. Dit zijn allemaal prettige dingen, maar de badkamer kan af en toe ook een minder fijne plek zijn…

Vaak is de badkamer vloer best wel glad. Zo glad, dat zelfs stevige schoenen niet genoeg grip hebben om vallen te voorkomen. En dat is het laatste wat u wilt… Vallen in de badkamer is namelijk ontzettend vervelend, met alle gevolgen van dien. Voorkomen is beter dan genezen, dus Tomzorg heeft wat tips op een rijtje gezet om niet te vallen in de badkamer:

  • TIP 1: Bent u bang om bijvoorbeeld bij het in en uitstappen in bad uit te glijden? Of staat u in de douche altijd een beetje te glibberen op de gladde vloer? Dan zijn antislip strips een gemakkelijke oplossing. Deze strips kunnen op alle ondergronden in de badkamer geplakt worden en zijn dan ook zelfklevend. 
  • TIP 2: Wanneer u uit de douche of uit het bad komt, zijn uw voeten nat waardoor u sneller kunt uitglijden op de vloer. Daarom is het verstandig om eerst de voeten te drogen! Dit gaat bijna vanzelf met behulp van de antislipmat Zelda. Deze mat is perfect als ondergrond voor uw douche of badmat. Zo worden uw voeten droog door uw eigen douchemat, met de zekerheid van de antislipmat eronder!
  • TIP 3: Veilig en zekerheid kan ook gecreëerd worden door middel van handbeugels. Deze kunt u bijvoorbeeld in de douche bevestigen, zodat u zich daaraan vast kunt houden. Ideetje: combineer handbeugels met antislip strips. Zo weet u zeker dat u niet uitglijdt!

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?