TOMZORG geeft informatie over zorgartikelen

Tom van TomzorgMaandag 1 juli jl. heeft Tom van Oostrum met de onthulling van het logo het startsein gegeven voor de nieuwe zelfstandige onderneming TOMZORG B.V.

TOMZORG is een webshop specifiek gericht op zorgartikelen zoals rollators, rolstoelen, scootmobielen, hoog-laag bedden en sta-op stoelen. Ouderen en de kinderen van deze senioren bestellen steeds vaker hun zorgartikelen online. Een veel gehoorde opmerking in deze doelgroep is dat de meeste ouderen en de kinderen die hun hierbij helpen geen keuze kunnen maken. De reden hiervoor is dat de informatie ontbreekt waarmee ze een keuze kunnen maken. Het gebeurt dan ook regelmatig dat door de ontbrekende informatie het verkeerde product besteld en geleverd wordt.

Tomzorg logo

Ten opzichte van andere huidige online zorgaanbieders onderscheidt TOMZORG zich door op de website veel informatie beschikbaar te stellen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Deze informatie wordt continu ververst en uitgebreid daar waar mogelijk. Bij elk artikel is allerlei informatie verkrijgbaar in de vorm van tekst en video uitleg, zo kan de klant altijd het juiste artikel bestellen. Op de website krijg je online het gevoel alsof je persoonlijk in de winkel geholpen wordt. Alle informatie over bijvoorbeeld  wandelstokken, seniorenbedden, rollators, rolstoelen, scootmobielen, hoog-laag bedden en sta-op stoelen die op de website wordt getoond, wordt samengesteld door zeer ervaren zorgprofessionals.

TOMZORG focust zich op 3 kernwaarden, namelijk: informatie, transparantie en betrouwbaarheid. De zorgwebsite probeert waar mogelijk ook bij te dragen aan het veraangenamen van het leven daar waar er beperkingen zijn opgetreden. Ook kunnen onze zorgartikelen helpen bij het langer thuis wonen, zoals het kabinet dit tegenwoordig stimuleert.

We gaan er vanuit dat senioren en/of hun kinderen op deze manier vaker online gaan bestellen waardoor wij ons productaanbod verder zullen gaan uitbreiden. Wij verwachten dan ook wandelstokken, krukken, douchestoelen, elektrische fietsen en een seniorenbed aan te gaan bieden.

De jarenlange ervaring, hoge klanttevredenheid en de ervaring van onze zorgprofessionals, geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst.

Bron: TOMZORG

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?