Uw zorgartikel de volgende dag in huis?

Goede review levertijd Tomzorg

Kort geleden werden we bij Tomzorg gebeld door een heer die een bestelling wilde doen en deze erg graag de volgende dag in huis wilde hebben. Dat kan natuurlijk, als u bijvoorbeeld onverwacht een duwstoel nodig hebt, of de volgende dag een stukje gaat wandelen en toch wel graag een rollator wilt. Bij Tomzorg doen we daar niet moeilijk over. We hebben even onze best gedaan voor deze meneer en 24 uur later had hij het product dat hij wilde in huis. Hij was erg blij en wij dus ook.

Hoe lang is de levertijd?

Veel van onze producten hebben we op voorraad, waardoor we ze snel kunnen leveren. Bij alle artikelen in onze webshop staat een indicatie voor de levertijd aangegeven. Dat kan zijn:

  • Direct leverbaar: dit artikel wordt normaal gesproken na 1 werkdag bij u bezorgd.
  • 1-3 werkdagen: Dit product wordt binnen 3 werkdagen bezorgd.
  • 1 week: dit artikel wordt uiterlijk na 5 werkdagen geleverd.
  • Op aanvraag: dit artikel heeft een variabele levertijd. Dit kan bijvoorbeeld liggen aan montage op locatie. U kunt hierover gerust contact met ons opnemen.

Wanneer u meerdere producten bestelt met verschillende levertijden wordt voor de bezorging altijd de langste tijd genomen, zodat de bestelling in zijn geheel bij u bezorgd wordt. Als u dat niet wilt en liever de artikelen zo snel mogelijk krijgt, kunt u ook meerdere bestellingen plaatsen.

Wanneer wordt uw bestelling bezorgd?

Uw bestelling wordt bezorgd met PostNL. Zij bezorgen pakketten van maandag t/m zaterdag tussen 08:00 en 21:30 uur. U krijgt een e-mail waarin een tijdsblok van gemiddeld 2 à 3 uur wordt aangegeven waarin de bestelling geleverd wordt. In de e-mail staat ook een track and trace code waarmee u de verzending kunt volgen (in die e-mail wordt ook duidelijk uitgelegd hoe dat allemaal werkt).

Zijn er nog verzendkosten?

Geen verzendkosten Tomzorg

De prijs die bij de producten staat genoemd is inclusief BTW en verzendkosten. U betaalt dus geen aparte verzendkosten, tenzij dat anders wordt aangegeven. Op deze pagina leest u alles over de mogelijkheden en voorwaarden voor het verzenden.

Heeft u wensen of vragen over uw bestelling? Neemt u dan gerust contact met ons op via 085 021 24 24 of info@tomzorg.nl

 

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?