Uzelf en uw rolstoel of scootmobiel beschermen tegen de regen

Uzelf en uw rolstoel of scootmobiel beschermen tegen de regen

Beschermen tegen de regen: in Nederland is het onvermijdelijk, want nat worden is niet leuk op de scootmobiel of rolstoel. En niet alleen niet leuk: het kan op de lange duur slecht zijn voor uw rolstoel of scootmobiel, en zelf kunt u verkouden of ziek worden. Beschermen tegen de regen is daarom belangrijk.

De herfst en winter komen eraan en daarmee regen en kou. Toch wilt of moet u naar buiten. Gelukkig zijn er allerlei accessoires waarmee u zich kunt beschermen tegen de regen.

Kleding voor rolstoel of scootmobiel

Er is verschillende speciale kleding voor in de rolstoel of op de scootmobiel. Zo zijn er poncho’s voor op de scootmobiel die uw benen, bovenlichaam en de zitting beschermen.

Tomzorg heeft een ongevoerde poncho die vooral beschermt tegen regen, en een poncho met uitneembare voering die ook in kouder weer bescherming biedt. In plaats van een poncho kunt u ook kiezen voor een regenjas. Die vindt u bij alle accessoires voor rolstoel of scootmobiel.

Ook heeft Tomzorg een fijne handwarmer. De buitenkant van de handwarmer is van comfortabele, waterdichte stof (zwart). Van binnen is hij bekleed met een isolerende zachte voering en hij heeft nauwsluitende openingen, zodat er geen wind in kan waaien. Nooit meer koude handen dus.

Wilt u nog meer bescherming, dan is er het schootkleed. Het kleed bedekt uw benen waterdicht en heeft een thermisch gewatteerde vachtvoering. Het schootkleed is snel en gemakkelijk op schoot en om de benen heen te leggen. Met een eenvoudige kliksluiting kan het kleed om de stoel heen bevestigd worden. Een heerlijk thermo rolstoelkussen maakt het helemaal af.

Uw rolstoel of scootmobiel beschermen tegen de regen

Om uw rolstoel of scootmobiel te beschermen tegen de regen zijn er ook accessoires. Tomzorg heeft een handige rolstoelparaplu, waarmee u en uw rolstoel/scootmobiel onderweg droog blijven (en in de zomer geeft hij u fijn schaduw). De flexibele arm van de paraplu is makkelijk te bevestigen en verstellen. De scootmobiel regencape beschermt eveneens zowel u als de scootmobiel.

Wanneer u uw scootmobiel na gebruik buiten stalt, is er de beschermhoes, standaard en luxe. Meer accessoires? Kijk bij alle scootmobiel accessoires en alle rolstoel accessoires.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?