Vallen in de badkamer

vallen-in-de-badkamerVallen in de badkamer

Vallen in de badkamer is een veel voorkomend probleem. Vele ongelukken vinden hier ’s nachts plaats. U bent nog slaperig, het is donker en glad. Dit is een zeer gevaarlijke combinatie.

Stelt u zich voor, het is midden in de nacht en u wordt wakker. U voelt dat u naar het toilet moet en stapt uit bed. U bent nog zeer slaperig en wilt uw partner niet onnodig wekken door het licht aan te doen. In het duister probeert u uw omgeving af te tasten en uw weg te vinden naar de badkamer. Eenmaal daar aangekomen vergeet u door uw vermoeidheid om het licht aan te doen.

Maar u vergeet ook dat de vloer nog glad is van uw douche voor het slapengaan. U probeert uw weg naar het toilet te vinden maar u glijdt uit. Daar ligt u dan, midden in de nacht, op de vloer van de badkamer. Ontzettend vervelend. 

Loop geen risico

Daarom kiezen veel mensen voor het gemak en het comfort van een postoel. De postoel lijkt niet op een toilet en kunt u daarom gerust naast uw bed neerzetten. De postoel is namelijk ook gewoon te gebruiken als normale stoel. Vallen in de badkamer is met de postoel geen optie meer, want u bent binnen een stap op de plek waar u uw behoefte kunt doen. De stoel zit zeer prettig en hij is op hoogte verstelbaar, zodat hij geheel op uw lengte ingesteld kan worden. Verder beschikt de postoel over een afsluitbare toiletemmer die u kunt aanvullen met een vervangbaar en absorberend laagje, waardoor u geen last heeft van geurtjes en gemakkelijk uw behoeftes na gebruik weg kunt gooien. Door het gebruik van een postoel verzekerd u zichzelf ervan niet meer te vallen in de badkamer ’s nachts. Tomzorg raadt het gebruik van postoel dus aan om ongelukken te voorkomen! 

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?