Veilig in bad

Veilig in bad Veilig in bad

Van tijd tot tijd in bad gaan is heerlijk. U komt er schoner uit dan dat u erin ging en badderen is fijn voor de spieren. Het zachte water om u heen haalt de zwaartekracht weg, waardoor uw spieren optimaal kunnen ontspannen. Lekker is om dan wat zeep bij het water te doen, voor een extra ontspannen badsessie.

Echter is het in en uit bad gaan vaak wat gevaarlijk. Het is zeer glad en de rand waar u overheen moet stappen is vaak hoog. Dit hoeft u echter niet tegen te houden om toch in bad te gaan! Er zijn verschillende hulpmiddelen om te zorgen dat u gewoon veilig in bad kunt:

Badlift Jade

Met deze badlift kunt u geheel zelfstandig het bad in en uit. De lift staat stevig in bad door middel van zuignappen. U laat zich met een druk op de knop heel rustig in het bad zakken waar u lekker kunt genieten van het water en de warmte. De afstandsbediening van de lift kan tegen water en drijft ook op het water. Een veilige en prettige oplossing om weer zelfstandig te kunnen badderen.

Pakpaal

Kunt u nog wel zelf in en uit bad stappen maar heeft u last van de gladheid? En bent u op zoek naar wat extra steun om uzelf een gevoel van veiligheid te geven? Dan is de pakpaal een zeer gemakkelijke en fijn product. Deze zet u op de grond en monteert u aan het plafond, waarnaar u dus een paal heeft met twee handgrepen eraan. Dit kan dus naast het bad gezet worden, voor de extra steun bij het in en uitstappen.

Handbeugels

De pakpaal kunt u zetten aan de kant van het bad waar u eruit stapt. Aan de kant van de muur kunt u dan vervolgens nog handbeugels plaatsen. Tip: monteer deze diagonaal (= schuin) en kies de langste handbeugel. Op die manier heeft u op verschillende vlakken de meeste steun en kunt u stap voor stap opstaan uit bad.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?