Vergrootglas met lamp

Vergrootglas met lamp JoureVergrootglas met lamp aan het zoeken? Als u wat slechter ziet maar u wilt gewoon blijven lezen of bijvoorbeeld uw handwerk doen, dan is het handig om een loep of vergrootglas aan te schaffen. Wanneer u deze ook ’s avonds nodig heeft of al gauw last heeft van te weinig licht, dan is het handig als de loep zelf een lichtje heeft: een vergrootglas met lamp (ook wel een loeplamp genoemd). Zo vangt u twee oplossingen in een. Als u een gewoon vergrootglas gebruikt en daar uw schemerlamp bij aan doet, heeft u nog niet altijd genoeg licht. Bovendien kunt u dan last hebben van schaduwen op uw boek of handwerk, omdat de lamp niet goed staat ten opzichte van uw loep.

Verschillende soorten vergrootglas met lamp

Zo’n handig vergrootglas met lamp is er in verschillende uitvoeringen.

Vergrootglas Joure is een handzame loep met led-verlichting erin. Hij is dus vooral bedoeld om mee te nemen en vergroot wel tot 2,5 keer. De verlichting wordt ingeschakeld bij het uitschuiven van de loep.

Vergrootglas met lamp loeplamp EmmenLoeplamp Emmen is geen vergrootglas met lamp, maar een lamp met vergrootglas (vergroot 2 keer). Het is een luxe loeplamp die u met een klem met schroef makkelijk ergens aan kunt bevestigen, zoals een armleuning of tafelblad. Met een flexibele arm kunt u hem op meerdere manieren positioneren, om ervoor te zorgen dat het licht valt waar u wilt en u tegelijkertijd door de lens kunt kijken. U heeft uw handen dan vrij.

Loeplamp Leiden werkt hetzelfde als de Emmen, maar heeft twee verwisselbare lenzen met verschillende vergroting. Ook zijn er standaard geschikt voor deze lamp, waardoor u hem vrijstaand of zelfs verrijdbaar kunt maken.

Bureaulamp

Deze loeplampen kunnen ook gewoon als bureaulamp worden gebruikt, waarmee u dan verlichting heeft, maar ook een comfortabele vergroting. Let op: plaats de loeplamp niet in de zon. Dit levert brandgevaar op wanneer zonlicht door de lens valt.

Zo weet u welke soorten vergrootglas met lamp er zijn. En wist u dat een vergrootglas met lamp ook in bijvoorbeeld schoonheidssalons en bij politiewerk wordt gebruikt? Ook daar is goed zicht belangrijk, net als voor u. Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?