Waar gebruik ik het dienblad op de rollator voor?

Waar gebruik ik het dienblad op de rollator voor?Waar gebruik ik het dienblad op de rollator voor?

Wij krijgen dagelijks een hoop mailtjes binnen, en hebben ook veel mensen aan de telefoon. Tijdens dit e-mail contact en deze gesprekken hebben wij gemerkt dat er een aantal vragen zijn die vaker worden gesteld. Daarom introduceert Tomzorg hierbij een nieuwe categorie blogs genaamd:

Antwoord op een veelgestelde vraag

In deze categorie beantwoorden wij een vraag die wij vaak krijgen. Zo vangen we twee vliegen in een klap: u weet het antwoord, en wij hoeven de vraag niet meer te beantwoorden! Deze week staat de volgende vraag centraal:

Waar gebruik ik het dienblad op de rollator voor?

rollator dienbladDe rollator heeft meerdere functies. De eerste en belangrijkste functie is dat de rollator als houvast dient tijdens het wandelen. Daarnaast kunt u tijdens het wandelen ook even uitrusten op uw rollator. Dit kan op het ‘zitje’ van de rollator. Dit is tegelijk de plek waar het dienblad op bevestigd wordt. Het dienblad is optioneel, en gemakkelijk vast te zetten door middel van vier drukpunten.

Wanneer u dus geen gebruik maakt van het rollator zitje, kan het prettig zijn om het dienblad op het zitje te bevestigen. Dit dienblad kunt u gebruiken om eten en drinken van de keuken naar de woonkamer te verplaatsen. Doordat het dienblad stevig vastzit, zal het eten en drinken niet verschuiven. Zo voorkomt u dus morsen!

Maar niet alleen eten en drinken kunt u op dit dienblad plaatsen. Ook andere spullen zijn handig om altijd bij u te hebben, zoals bijvoorbeeld uw mobiele telefoon. Of bijvoorbeeld uw tekenspullen. Deze zet u dan op het dienblad en kunt u daarna met dienblad en al op de tafel plaatsen. Zo heeft u gemakkelijk al uw spullen altijd bij de hand!

Heeft u zelf ook een vraag?

Wij hopen dat de veelgestelde vraag hiermee voldoende beantwoord is! Heeft u zelf nog een prangende vraag waar u graag antwoord op wilt? Dan kunt u ons altijd mailen op: info@tomzorg.nl onder de vermelding van: ‘Veelgestelde vraag’. Wanneer uw vraag vaker voorbij komt, zal deze in een blog uitgebreid beantwoord worden! 

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?