Wij zijn verhuisd! Naar De Corridor 2 in Breukelen

wij-zijn-verhuisd

Wij zijn verhuisd!

Toen we een jaar geleden Tomzorg oprichtten hadden we dit niet durven dromen… De start van Tomzorg was in Hilversum, met een klein kantoortje en een opslagruimte voor de producten. In het begin was dit de perfecte plek: er was een werkruimte en er was genoeg ruimte om de producten te controleren voordat deze bij jullie thuis bezorgd werden. Maar de orders bleven groeien, en wij groeiden mee. Wegens groot succes namen wij het besluit:

We gaan verhuizen! 

Op dit moment zijn wij gevestigd in Breukelen, De Corridor 2. Een groter pand, met meer opslag. Waarin wij nog meer ruimte hebben om de producten te controleren en te testen. Voor u en voor ons dus hartstikke fijn! Daarnaast hebben wij nu een prachtige showroom!

Dus kom gerust eens een kijkje nemen. Dat vinden wij alleen maar leuk. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld voorzien van advies, of kunt u verschillende producten alvorens bestelling al bekijken en uitproberen. Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag, van 10 tot 17 uur. U kunt voor de deur gratis parkeren. 

Graag tot ziens op ons nieuwe adres!

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?