Winkelen en uitrusten

Winkelen en uitrustenWinkelen en uitrusten

De zomer nadert en dan is het heerlijk om weer eens lekker op pad te gaan! Zowel gewoon even een rondje wandelen als boodschappen doen. Stelt u zich voor, het zonnetje schijnt en uw kinderen besluiten om een barbecue te houden op zaterdagmiddag voor de hele familie. U neemt een gezonde vruchtensalade mee voor het toetje na de barbecue en gaat daarvoor ’s ochtends op pad.

De supermarkt zit dicht bij uw huis in de buurt, dus u kunt er met uw rollator rustig naartoe wandelen. Eenmaal bij de supermarkt aangekomen wilt u nog even uitrusten voordat u de zaterdagmiddag drukte in de winkel ingaat.

De hoge zitting, eventuele rugband en boodschappentas of mandje geven u een goed en comfortabel gevoel tijdens het winkelen met uw rollator!

Even uitrusten

Ideaal om even op uit te rusten is uw rollator. Deze heeft een hoge zitting, wat betekent dat wanneer u op uw rollator gaat zitten, deze wat hoger is dan een normale stoel. Dit vergemakkelijkt het  opstaan, omdat het voorkomt dat u te diep gaat zitten. Want wanneer u gaat zitten en uw knieën zijn voorbij de 90 graden, dan is het onprettiger opstaan dan wanneer deze boog kleiner is. Met een hoge zitting voorkomt u dus dit probleem! Verder is het extra prettig en veilig wanneer uw rollator ook voorzien is van een rugband. Dit zorgt ervoor dat u tijdens het uitrusten en zitten niet achterover kunt vallen, en lekker met uw rug hier tegenaan kunt leunen.

Boodschappentas of mandje

Wanneer u goed uitgerust bent en uw boodschappen kunt gaan doen, is het fijn dat uw rollator voorzien is van een boodschappentas of mandje. Deze tas komt in verschillende vormen. U kunt kiezen voor een open of gesloten boodschappentas. Een gesloten tas beschermt uw boodschappen tegen eventuele regen en ander vuil. Maar een boodschappenmandje is ook een fijn vervoersmiddel voor uw boodschappen.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?