XL en XXL assortiment

xl-en-xxl-productenXL en XXL assortiment 

XL en XXL assortiment is speciaal ontworpen voor de wat zwaardere mensen. Met XL bedoelen wij gewichten vanaf +/- 125 kilo tot maximaal 200 kilo. En met XXL bedoelen wij gewichten vanaf 125 kilo tot over de 200 kilo.

Bent u of kent u iemand die wat zwaarder van gewicht is? Dan begrijpt u wanneer wij zeggen dat het lastig is voor u om de juiste producten te vinden. Als een wat zwaarder persoon bent u vaak wat minder stabiel en heeft u meer ondersteuning nodig. Normale producten bieden deze extra ondersteuning vaak niet. En dat is voor u of uw naasten heel vervelend. 

U bent dan urenlang het internet of de winkels aan het afstruinen, op zoek naar die rollator die u steun biedt tijdens het lopen, maar niks volstaat. Dit is ontzettend vermoeiend en vaak ook vervelend. U wilt gewoon een prettig en stevig product, dat maximale ondersteuning biedt.

Speciaal voor de wat zwaardere mens

Wij van Tomzorg begrijpen u maar al te goed, en hebben daarom een XL en XXL assortiment opgezet. In ons assortiment vindt u allerlei producten voor de wat zwaardere mens. Deze producten bestaan uit zwaardere materialen waarbij de verbindingen groter zijn en waarbij de basis groter is (bijv. poten die verder uit elkaar staan). Verder zijn deze producten zo ontwikkeld om stevig vast te pakken en de gebruiker een zeker gevoel te geven.

Onze producten zijn hiermee zwaarder en stabieler, en geven u de maximale ondersteuning die u nodig heeft. Dit geeft op haar beurt weer een gevoel van zekerheid. En dat helpt om u veilig te kunnen laten bewegen! Want dat is het belangrijkste. U een fijn en veilig gevoel geven! 

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?