XL rollator en rolstoel

XL rollator en rolstoelXL rollator en rolstoel

Het hebben van een rollator of rolstoel kan af en toe best lastig zijn. Daarom is het van belang dat het u zo comfortabel mogelijk wordt gemaakt. Dit betekent dat de rollator of rolstoel goed aansluit bij uw postuur. Er zijn verschillende soorten posturen. Wat smaller, normaal en wat breder.

Vaak is het voor de wat bredere en zwaardere mens lastig om een goed aansluitende rolstoel of rollator te vinden. Daarom heeft Tomzorg sinds kort een XL-XXL assortiment aan haar bestaande assortiment toegevoegd. Dit zijn allemaal producten, speciaal voor de wat zwaardere gewichten.

XL rolstoel

Deze rolstoel is tot 199 kg belastbaar, en is speciaal gebouwd voor de wat zwaardere belasting. De zitbreedtes variƫren van 51 t/m 61 cm. Deze zitbreedte wijkt af van de standaard zitbreedte (45 cm), en is daarom zeer geschikt voor de wat bredere heupen. De rolstoel is zeer stabiel door middel van het extra stevig dubbel versterkt frame.

XL rollator

Deze rollator is tot 200 kg belastbaar, en is gebouwd van wat steviger materiaal. Dit zorgt ervoor dat deze rollator speciaal voor de wat zwaardere gewichten erg veilig is in gebruik. Ondanks de stevigere materialen, blijft de rollator nog steeds lichtgewicht. De rollator is zowel voor binnen als buitengebruik, waardoor u altijd mobiel bent.

Bent u dus wat zwaarder van gewicht? Neem dan een kijkje bij ons XL-XXL assortiment. Zo weet u zeker dat u veilige en stabiele producten aantreft, speciaal voor uw postuur.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?