Zelfstandig of met hulp douchen? Douchestoel zelfrijder

Zelfstandig of met hulp douchen? Douchestoel zelfrijderDouchestoel zelfrijder Claire

Douchestoel zelfrijder helpt u om ook met een beperking zelfstandig te douchen. Als u slecht ter been bent of helemaal niet meer kunt lopen, is douchen een hele onderneming. De doucheruimte is nat, glad en biedt weinig houvast. Toch wilt u natuurlijk douchen, en het liefst zelfstandig. Bij Tomzorg proberen we u met zo klein mogelijke aanpassingen zo veel mogelijk zelfstandigheid terug te geven. We willen dus niet uw hele douche aanpassen, maar bieden verschillende douchestoelen waarmee u zelfstandig of met een klein beetje hulp kunt douchen.

Douchestoelen

De meest eenvoudige douchestoelen zijn simpele plastic stoelen met verstelbare poten en uitsparingen voor waterafvoer en wassen. Deze zijn er met en zonder leuningen, extra breed, als kruk en in nog meer uitvoeringen. Als u graag zittend wilt douchen maar wel gewoon zelf in en uit de douche kunt stappen, zijn deze douchestoelen voldoende.

Douchestoel zelfrijder

Een andere optie zijn douchestoelen op wielen. Hierin kunt u blijven zitten voor, tijdens en na het douchen. U rijdt gewoon in en uit de douche, alle onderdelen zijn van hoogwaardige materialen en mogen nat worden. Bij deze douchestoelen kunt u kiezen voor een stoel met kleine wielen, die door iemand anders geduwd moet worden, of een douchestoel zelfrijder. De douchestoel zelfrijder heeft grote wielen en is eigenlijk een rolstoel voor onder de douche. U kunt comfortabel en veilig douchen en bovendien: zelfstandig. U kunt zélf de douche in rijden, zittend douchen en u daarna in de stoel afdrogen.

De douchestoel zelfrijder wordt geleverd met uitneembare toiletemmer en is daardoor ook te gebruiken als toiletstoel.

De douchestoel zelfrijder van Tomzorg heet Claire. U krijgt op deze stoel de laagsteprijsgarantie. Onze andere stoelen en badkameraccessoires vindt u hier. Wilt u iets weten over de douchestoel zelfrijder, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 085 0212424.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?