Zorgproducten voor zwaardere personen

Zorgproducten voor zwaardere personenZorgproducten voor zwaardere personen

Voor wie wat zwaarder of breder is, is een mobiliteitsbeperking net wat lastiger. Het bewegen gaat wat moeilijker, standaard zorgproducten zijn niet groot of stevig genoeg en al snel bent u dan lelijk onthand. Dat is vervelend, want u wilt wel graag bewegen. Gelukkig zijn er XL en XXL zorgproducten, speciaal voor wat zwaardere personen.

Sinds dit jaar heeft Tomzorg haar assortiment uitgebreid met XL en XXL zorgproducten. Al deze zorgproducten zijn ontwikkeld en gecertificeerd om zwaardere gewichten te ondersteunen. Hiermee zijn ze allemaal veilig in gebruik. Al deze producten zijn met zorg uitgekozen om er zeker van te zijn dat u kunt kiezen wat bij u past.

Verschil XL en XXL

  • XL= vanaf ± 125 kilo tot maximaal 200 kilo.
  • XXL= vanaf 125 kilo tot > 200 kilo.

De XL en XXL producten zijn gemaakt van zwaardere materialen waarbij de verbindingen groter zijn en de basis groter, bijvoorbeeld poten die verder uit elkaar staan. Deze combinatie van sterker en stabieler geeft dus maximale ondersteuning en maximale zekerheid om veilig te bewegen.

XL en XXL assortiment zorgproducten

Voor een beetje hulp bij mobiliteit is er een XL en XXL rollator, wandelstok of looprek. Deze zijn gebouwd voor een zwaardere belasting, waardoor u veilig zelfstandig verder kunt. Voor wie niet meer (goed) zelf kan lopen zijn er XL en XXL rolstoelen. Dankzij de stevige constructie is deze geschikt voor personen t/m 200 of 280 kg. Zo kunt ook u genieten van buiten zijn met dit lekker weer.

Ook andere zorgproducten zijn er in grotere maten. Een douchestoel bijvoorbeeld, waarmee u zittend kunt douchen en uit de douche kunt rijden of gereden worden. Of een patiëntenlift, en ook krukken zijn er voor zwaardere belasting.

Kijk eens op uw gemak rond in het XL en XXL assortiment.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?