• shipment_icon

  gratis levering vanaf € 49,95 in NL

 • award_icon

  deskundig en persoonlijk advies

 • store_icon

  showroom in Breukelen

 

Drempelplaat

De drempelplaten zijn verschillend van afmeting:

Met de hoogte 2,6 cm, 3,8 cm, 5,1 cm en 6,5 cm zijn ze allemaal 110 cm breed en de 7,6 cm, 9 cm en 10,3 cm zijn allemaal 90 cm breed.

Opstaand randje voor:

 • 2,6 cm - 6 mm
 • 3,8 cm - 7 mm
 • 5,1 cm - 7 mm
 • 6,5 cm - 7 mm
 • 7,6 cm - 12 mm
 • 9 cm - 16 mm
 • 10,3 cm 18 mm
Lees verder

vanaf € 36,00

Hoogte:

Op voorraad

 • 2,6 cm - 6 mm
 • 3,8 cm - 7 mm
 • 5,1 cm - 7 mm
 • 6,5 cm - 7 mm
 • 7,6 cm - 12 mm
 • 9 cm - 16 mm
 • 10,3 cm 18 mm
Productinformatie

Drempelplaat, voordelige keuze voor alle hoogteverschillen.

Drempelplaat is een voordelige variant voor de standaard drempelhulpen. Deze drempelplaat heeft standaard schuine kanten zodat u makkelijk ook van de zijkant zonder problemen de drempelplaat op kan rijden. Deze schuine kanten zijn behalve dat ze in en om het huis heel praktisch te gebruiken zijn met name erg gewenst op bijvoorbeeld smalle stoepen, om van alle kanten erop te kunnen rijden. Ook in winkelachtige omgevingen zijn het ideale hulpmiddelen om van alle kanten makkelijk de winkel in te kunnen rijden. Het enige waarop u moet letten is dat deze drempelhulpen een klein opstaand randje hebben wat voor rollators wat minder makkelijk is. Voor Rolstoelen en scootmobielen is dit geen probleem. Het rubber is geluidloos en is daardoor ook een goede oplossing voor galerijen en balkons. De drempelplaat is voordeliger dan de standaard drempelhulp doordat er gebruik is gemaakt 80% gerecycled rubber.

De drempelplaten zijn zo gemaakt dat ze een zo voordelig mogelijke oplossing zijn voor drempelproblemen. Om het zo voordelig mogelijk te maken heeft de drempelhulp een laagste aanrijpunt van 6 tot 18 mm, dit betekend dat er dus altijd een klein opstaand randje is waar u op moet rijden. Hoe hoog deze rand precies is vindt u in de gegevens onderaan deze pagina. Door deze opstaande rand zijn de drempelplaten minder geschikt voor mensen met een rollator of andere voertuigen waarbij een drempel van 18 mm een obstakel is. Hiervoor kunt u het beste onze standaard lijn drempelhulpen gebruiken.
Door deze opstaande rand zijn de drempelplaten minder geschikt voor mensen met een standaard rollator of bijvoorbeeld een infuusstandaard waar een drempel van meer dan 6 mm mogelijk een obstakel is doordat deze uitgerust zijn het hele kleine harde wielen. Indien dit een obstakel is dan kunt u hiervoor het beste onze standaard assortiment drempelhulpen gebruiken.

Veiligheid

 

Het materiaal is bestand tegen temperaturen tussen de -20 C° - + 55 C°. Het product bestaat voor 80% uit gerecycled rubber en voor 20% uit zuiver rubber. Het gewicht is natuurlijk afhankelijk van de hoogte en breedte van het product.

Levertermijn: 3-5 werkdagen
Lengte: Afhankelijk van uw gekozen lengte, Afhankelijk van de door u gekozen hoogte
Breedte: Afhankelijk van de gekozen zitbreedte, 90 of 110 cm
Kleur: Zwart
Verlengde garantie: Optioneel
Wa verzekering: Optioneel
Leverancier: Roege International
Productnaam van de leverancier: Drempelhulp
Maximale Belasting: 0 Kg, n.v.t.
Garantie: 1 Jaar
Gewicht: Afhankelijk van de door u gekozen hoogte en lengte
Zithoogte: 46.5 - 54 cm
Klantbeoordelingen voor "Drempelplaat"
27 mei 2019

Erg tevreden

Meteen antwoord gekregen op een mailtje rond een vraag naar extra info over een drempelplaat. Bestelling vlot afgerond en geleverd. Ondertussen de drempelhulp uitgetest en zowel gebruiker als koper zijn zeer tevreden. Als we in de toekomst nog een drempelhulp willen voorzien voor een andere drempel kopen we deze zeker terug bij Tomzorg!

12 mrt. 2019

Erg tevreden

Goed product (oprijplaat van rubber) snelle levering en goede service.

11 jun. 2018

Uitstekend

De drempelplaat die ik nodig heb voor mijn scootmobiel bevalt uitstekend. De schuine zijkanten zijn ook prettig omdat ik dan bang hoef te zijn om er naast te gaan.
Overigens heb ik anderhalf jaar geleden een Jorg lichtgewicht rollator bij Tomzorg gekocht en die gaat overal met mij mee. Als ik weer een hulpmiddel nodig heb kijk ik ook eerst weer op de webside van Tomzorg

31 jul. 2017

perfect

veel keus en perfecte afhandeling

Toon alle reviews
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Drempelplaat vanaf € 36,00 *