Fit voor alles: alles wat je nodig hebt om fit te worden!

Fit worden: daar komt heel wat bij kijken en het is dan ook de moeite waard om op zoek te gaan naar de juiste partner en een betrouwbare informatiebron. Fit Voor Alles kan dit alles bieden, en meer! Van supplementen om spiermassa te bouwen tot advies om af te vallen en handige tips bij de zoektocht naar een goed fitnessapparaat, Fit Voor Alles helpt je bij elke stap van het proces naar een fitter en gezonder lichaam.

Natuurlijk is Fit Voor Alles niet de eerste of enige website die zijn bezoekers helpt om fitter te worden, dus wat maakt hem juist zo uniek? Hier lees je er alles over, zodat je binnen de kortste keren de knoop doorhakt en met Fit Voor Alles in zee gaat!

Alles over Fit voor alles

Fit Voor Alles doet precies wat de naam zegt: je vindt er alle informatie die je nodig hebt over fitness en de verschillende aspecten die erbij komen kijken:

  • fitnessapparatuur- en producten
  • tips om af te vallen
  • advies over voedingssupplementen
  • actuele blogs
  • productreviews


Het voordeel van Fit Voor Alles is dat de oprichters, Casper en Boris, alle vermelde producten zelf uittesten en beoordelen. Zo heb je waarheidsgetrouwe info over fitnessproducten, supplementen en meer, waardoor je een goede aankoop doet. Deze reviews zijn te vinden op de website zelf, maar ook op het Fit Voor Alles YouTube-kanaal. Natuurlijk is de fitness community erg groot en dat betekent dat je bij Fit Voor Alles ook de waardevolle meningen vindt van andere gebruikers!

De breinen achter Fit voor alles

Fit Voor Alles is ontstaan dankzij de gezamenlijke inspanning van twee enthousiaste fitnessprofessionals, Boris Westerveld en Casper Goessens. Tot het team behoren aan de andere kant ook nog heel wat andere specialisten, waaronder personal trainers en diëtisten.

De combinatie van eigen ervaringen en opgedane kennis – onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek – zorgt ervoor dat je bij Fit Voor Alles echt zeker bent van bruikbaar advies. De twee spilfiguren van Fit Voor Alles zijn Casper en Boris, die we hier graag even introduceren.


Casper Goessens

Casper Goessens is de oprichter van en drijfveer achter Fit Voor Alles, een project dat is ontstaan als gevolg van zijn onblusbare passie voor gezondheid. Als personal trainer helpt hij mensen bij het behalen van hun fitnessdoelen, met de focus op training en voeding.

Casper’s sterke punt? Hij leert altijd bij, waardoor hij keer op keer betrouwbare en relevante informatie geeft. Een gezonde dosis praktijkervaring maakt dat je bij hem altijd terechtkunt met vragen over afvallen, sporten en supplementen.


Boris Westerveld

Boris is dan weer bij wie je moet zijn als je je graag verdiept in alles wat met fitnessfeitjes te maken heeft. Van supplementen tot voeding, hij weet er alles van dankzij de studie Health Sciences, maar vooral ook door zijn jaren ervaring als personal trainer. Ben je op zoek naar het beste supplement voor jouw fitnessdoelen, een doeltreffend voedingsschema of een specifiek type training? Dan kan Boris je als geen ander helpen!

Fit Voor Alles: dé website voor fitnessliefhebbers

Fitness is het complete plaatje, maar daartoe behoren natuurlijk heel wat kleinere elementen. Denk maar aan fitnessapparatuur, goede supplementen en specifieke manieren van eten en trainen om af te vallen of juist bij te komen. Hier gaan we wat dieper in op de verschillende kennisgebieden die bij Fit Voor Alles belangrijk zijn:

1. Fitnessapparatuur


Zonder goed fitnessmateriaal is het een stuk moeilijker om je doelen te bereiken. Gelukkig vind je op Fit Voor Alles handige gidsen bij de zoektocht naar verschillende soorten apparatuur.

Of je nu je cardiovasculaire vermogen wilt verbeteren met een hometrainer of juist spiermassa wilt kweken met een machine, betrouwbaar advies is essentieel. Daarbij krijg je ook tips in verband met prijzen en specifieke aandachtspunten bij het zoeken naar een fitnessapparaat.

2. Voedingssupplementen

Voeding is belangrijk, maar ook supplementen spelen een grote rol. Wanneer je bepaalde voedingsstoffen niet of moeilijk uit gewone voeding kunt halen, helpt Fit Voor Alles je met advies over de belangrijkste mineralen en vitamines.

Wat je doel ook mag zijn, Fit voor alles helpt je

Een van de grootste troeven van Fit Voor Alles is dat het team je helpt bij het bereiken van eender welk doel. Wil je bijvoorbeeld spiermassa opbouwen en je sterker voelen? Geen zorgen: het enorme aanbod aan informatie over specifieke oefeningen voor specifieke spieren helpt je op weg. Of je nu fitnessapparatuur wilt gebruiken of liever met je eigen lichaamsgewicht traint.

Ook zij die graag een maatje minder willen hebben en liever afslanken, zijn bij Fit Voor Alles aan het goede adres. Zo vind je heel wat info over verschillende afslankmethodes- en hulpmiddelen, waaronder sporten, afslankproducten en meer.

De beste e-books bij Fit voor alles

In de wereld van de fitness is kennis macht en Fit Voor Alles beseft dat maar al te goed. Tot het aanbod behoren dan ook heel wat e-books, die tijdelijk gratis verkrijgbaar zijn:

1. Vetverlies Kick-Start

Op een gezonde en duurzame manier afvallen, dat kan met dit prachtige e-book, dat vol staat met veelgemaakte fouten en handige tips. De focus ligt vooral op de praktische kant van afvallen, zodat je daadwerkelijk resultaat ziet en dat ook zo houdt.

2. Spiermassa Kick-Start

Vet verliezen is één ding, maar wat als je juist spiermassa wilt kweken? Dit e-book is een must-have. Je leert er onder andere aan welke basisprincipes je moet voldoen om spiermassa te bouwen en wat de meest gemaakte fouten zijn. Daarbij staat er onmisbaar advies in over voeding, een heel belangrijk aspect als je gespierder wilt worden.

3. Droogtrainen Kick-Start

Droogtrainen Kick-Start is hét e-book over droogtrainen. Om iedereen te geven wat ze nodig hebben, zijn er zelfs twee versies van verkrijgbaar, één voor mannen en één voor vrouwen.

Je leert in dit boek hoe je je droomlichaam krijgt door de juiste voeding, het berekenen van het aantal benodigde calorieën en de training die ervoor nodig is om alle hoofden op straat twee keer te doen omdraaien!

4. Fitnessapparaat Keuzehulp

Ten slotte is er Fitnessapparaat Keuzehulp, een handig e-book dat je gebruikt als begeleiding bij de zoektocht naar het beste fitnessapparaat. Je ontdekt:

  • Welke soorten fitnessapparaten er zijn
  • Wat het verschil is tussen cardiotoestellen en apparatuur voor krachttraining
  • Waarop je moet letten als je fitnessapparatuur aanschaft

Fit voor alles: alles en meer om fit te worden

Wat je fitnessdroom ook mag zijn, het team achter Fit Voor Alles helpt je om je doelen te bereiken. Jaren ervaring, een uitgebreide kennisbank over supplementen, training en voeding en vooral een stevige passie voor fitness maken van Fit Voor Alles de meest betrouwbare partner op jouw fitness journey!

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general