Polsbraces

Ben je op zoek naar een polsbrace? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste polsbraces van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een polsspalk die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste brace voor pols van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste polsbraces van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede pols duim brace te pakken!

Dunimed Polsbrace Carpaal Tunnel Syndroom - Links en Rechts Duopack, Dunimed

★★★★★
32,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Bent u op zoek naar een goede en simpele brace voor o.a. het carpaal tunnel syndroom voor overdag en 's nachts? Dan maakt u met de Dunimed Polsbrace Carpaal Tunnel Syndroom Polsbrace de beste keuze. Deze brace wordt speciaal aanbevolen door onze specialisten en dokters bij alle soorten lichte...

BRACOO WS11 Polssteun Wrap Brace Easyfit met spalk Rechterhand -Zwart, Bracoo

★★★★★
17,90
Bekijken
bol.com

Omschrijving

  • Ondersteuning voor polsongemakken Een ERGONOMISCHE SPLINT is strategisch geplaatst om overflexie/extensie te voorkomen en verlicht een breed scala aan verzwakte polsaandoeningen
  • BALANCED BRACING is gemaakt van eersteklas materiaal dat...

Bracoo WB30 Polsbrace - ergonomische spalk stabilisator - Rechter- of Linkerhand - Sterke Ondersteuning, Bracoo

★★★★★
17,90
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Bracoo WB30 polsbrace brace biedt ondersteuning voor het polsgewricht tijdens dagelijks gebruik, blessurerehabilitatie, en bij ontstekingen.

  • 2.0 VERBETERDE EIGENSCHAPPEN - De nieuwe PU schuim voering tussen de handpalm en de spalk zorgt voor een verbeterd...

Dunimed Polsbrace Carpaal Tunnel Syndroom - Rechts, Dunimed

★★★★★
23,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dunimed Polsbrace Carpaal Tunnel Syndroom

Bent u op zoek naar een goede en simpele brace voor o.a. het carpaal tunnel syndroom voor overdag en 's nachts? Dan maakt u met de Dunimed Polsbrace Carpaal Tunnel Syndroom Polsbrace de beste keuze. Deze brace wordt speciaal aanbevolen door...

Universele Deluxe Carpaal Tunnel Syndroom Polsbrace Zwart (Rechts), All4Fysio

★★★★★
5,80
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Heb je last van polsklachten zoals Artrose, Carpaal Tunnel Syndroom, de pols overbelast of voelt de pols instabiel? Dat is erg vervelend, maar All4Fysio heeft een oplossing, de All4Fysio Polsbrace!

Deze polsbrace oefent druk uit op de spieren en gewrichten rondom de pols en hand...

AVE Polsbrace voor Links en Rechts met Spalk – 1 Stuk - Zwart – Duim Brace - Pols Ondersteuning – Polssteun, AVE Body

★★★★★
19,97
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Heb je last van je pols? Gekneusd, RSI, artritis of overbelast? Dit kan ontzettend zeer doen. Je wilt je pols dan zo min mogelijk bewegen en hiervoor hebben wij deze lange polsbrace ontwikkeld!
Met deze verlengde polsbrace verminder je je pijn aanzienlijk. Je hebt een stevige...

Polssteun Brace - Pols bandage - Zwart - Polsstabilisator, Merkloos

★★★★★
3,79
Bekijken
bol.com

Omschrijving

1 Polsbrace per verpakking Deze pols brace is perfect voor ondersteuning en het verlichten van de pijn. De polsbrace is zowel links als rechtshandig te dragen. Het lichtgewicht ontwerp maakt het ideaal voor degene die willen blijven werken en hun sportieve activiteiten willen uitoefenen.

ZEUZ® 2x Fitness & CrossFit Polsband - Wrist wraps – Krachttraining – Polsbrace – Zwart, ZEUZ

★★★★★
15,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Ben je op zoek naar een goede ondersteuning voor je polsen, zodat pijn & irritatie wordt verminderd? Of ben je opzoek naar een manier om je sportprestaties te verbeteren? Deze stevige polsbanden geven je de versteking en ondersteuning die je nodig hebt!
Kwaliteit...

AVE Polsbrace rechts – Duim brace - Carpaal tunnel syndroom – RSI -Pols ondersteuning - Polssteun, AVE Body

★★★★★
13,97
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een polsbrace ? Loop je rond met een gekneusde pols, artritis, carpaal tunnel syndroom of RSI? Hier kun je natuurlijk heel veel last van hebben. Elke beweging is er eentje teveel. Een ondersteunende polsbrace is hier de oplossing voor!
Met de AVE...

Faas Polsbrace Links - Universele Polssteun Carpaal Tunnel Syndroom - Polsbeschermers - Zwart, Faas

★★★★★
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Bent u op zoek naar een polsbrace voor overdag en 's nachts? Dan hoeft u niet verder te kijken. Mensen met artritis, carpaal tunnel syndroom of RSI klachten hebben veel baat bij deze brace.

De brace bevat een uitneembare lichtgewicht aluminium bescherm-spalk...

Wat kost een polsbrace gemiddeld?

Wil je een polsspalk kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een pols duim brace. De gemiddelde aankoopprijs van een brace voor pols is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €14,40.

Wat is een goede goedkope polsspalk?

Nu je de gemiddelde prijs van een polsbrace weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een brace voor pols gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €14,40 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte polsbraces op Bol.com. Zo vinden we in de Faas Polsbrace Links - Universele Polssteun Carpaal Tunnel Syndroom - Polsbeschermers - Zwart de goedkoopste beste verkochte polsbrace.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte pols duim brace op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 polsbraces is 3.7 sterren.

De polsspalk met de beste reviews is de AVE Polsbrace voor Links en Rechts met Spalk – 1 Stuk - Zwart – Duim Brace - Pols Ondersteuning – Polssteun. Bij de aanschaf van deze polsbrace ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de AVE Polsbrace rechts – Duim brace - Carpaal tunnel syndroom – RSI -Pols ondersteuning - Polssteun. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Tomzorg.nl
Logo