Polsbraces

Ben je op zoek naar een polsbrace? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste polsbraces van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een polsspalk die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste brace voor pols van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste polsbraces van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede pols duim brace te pakken!

AVE Polsband voor Links of Rechts – Polsbrace - Universele Polssteun – Polsversteviger – One Size Polsbandage, AVE Body

★★★★★
12,75
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Heb jij last van lichte polsklachten tijdens het sporten, werken of uitvoeren van dagelijkse activiteiten? Een pijnlijke pols kan zeer irritant zijn en je dagen verpesten. Laat dat niet gebeuren, en gebruik onze AVE Body polsband! Onze polsband vermindert of voorkomt je...

Universele Deluxe Carpaal Tunnel Syndroom Polsbrace Zwart (Rechts), Merkloos

★★★★★
10,15
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Heb je last van polsklachten zoals Artrose, Carpaal Tunnel Syndroom, de pols overbelast of voelt de pols instabiel? Dat is erg vervelend, maar All4Fysio heeft een oplossing, de All4Fysio Polsbrace!

Deze polsbrace oefent druk uit op de spieren en gewrichten rondom de pols en hand...

ZEUZ® 2x Fitness & CrossFit Polsband - Wrist wraps – Krachttraining – Polsbrace – Zwart, ZEUZ

★★★★★
14,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Ben je op zoek naar een goede ondersteuning voor je polsen, zodat pijn & irritatie wordt verminderd? Of ben je opzoek naar een manier om je sportprestaties te verbeteren? Deze stevige polsbanden geven je de versteking en ondersteuning die je nodig hebt!
Kwaliteit...

Faas Polsbrace Set - Links en Rechts - Universele Polssteun Carpaal Tunnel Syndroom - Polsbeschermers - Zwart, Faas

★★★★★
15,49
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Bent u op zoek naar een polsbrace voor overdag en 's nachts? Dan hoeft u niet verder te kijken. Mensen met artritis, carpaal tunnel syndroom of RSI klachten hebben veel baat bij deze brace.

De brace bevat een lichtgewicht aluminium bescherm-spalk waardoor jouw pols...

AVE Polsbrace voor Links en Rechts met Spalk – 1 Stuk - Zwart – Duim Brace - Pols Ondersteuning – Polssteun, AVE Body

★★★★★
19,97
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Heb je last van je pols? Gekneusd, RSI, artritis of overbelast? Dit kan ontzettend zeer doen. Je wilt je pols dan zo min mogelijk bewegen en hiervoor hebben wij deze lange polsbrace ontwikkeld!

Met deze verlengde polsbrace verminder je je pijn aanzienlijk. Je hebt een...

BraceID D-Ring Polsbrace | Carpaal Tunnel Syndroom | Rechts - Maat M, BraceID

★★★★★
26,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Heb je last van polsklachten zoals Artrose, Carpaal Tunnel Syndroom, de pols overbelast of voelt je pols instabiel? Dat is erg vervelend, maar BraceID heeft een oplossing: de BraceID polsbrace!

Deze gecombineerde brace oefent druk uit op de spieren en gewrichten rondom de pols. De...

Push Sports Polsbrace - Donkergrijs - Rechts - Maat M, Push Sports

★★★★★
37,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Push Sports Polsbrace - Bewegingsvrijheid én stabiliteit van de pols!

De Push Sports Polsbrace is een zeer comfortabele polsbrace die aan te raden is bijna elke (vorm van) sport. De flexibele baleinen in deze polsbrace bieden stabiliteit, maar hebben geen invloed op de...

AVE Polsbrace rechts – Duim brace - Carpaal tunnel syndroom – RSI -Pols ondersteuning - Polssteun, AVE Body

★★★★★
13,97
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een polsbrace? Loop je rond met een gekneusde pols, artritis, carpaal tunnel syndroom of RSI? Hier kun je natuurlijk heel veel last van hebben. Elke beweging is er eentje teveel. Een ondersteunende polsbrace is hier de oplossing voor!

Met de AVE...

Polsbrace - Voor Rechts & Links - Polssteun - Polsbandage - Zwart, Merkloos

★★★★★
5,99
4,38
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Laat pijn en ongemak niet in de weg staan van je dagelijkse activiteiten! Deze hoogwaardige polsbrace biedt je de ondersteuning die je nodig hebt, of je nu een fanatieke sporter bent, een professioneel met veel handwerk of iemand die gewoon wat extra comfort nodig heeft voor je pols.

...

2x Fitness & CrossFit Polsband - Wrist Wraps - Krachttraining - Polsbrace - Polsbescherming - Zwart, Clerby

★★★★★
14,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Ben je op zoek naar een oplossing om pijn en irritatie in je polsen te verminderen of wil je je sportprestaties verbeteren? Dan zijn deze stevige polsbanden precies wat je nodig hebt! Clerby wrist wraps bieden de juiste ondersteuning en versteviging, en zijn gemaakt van...

Wat kost een polsbrace gemiddeld?

Wil je een polsspalk kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een pols duim brace. De gemiddelde aankoopprijs van een brace voor pols is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €16,40.

Wat is een goede goedkope polsspalk?

Nu je de gemiddelde prijs van een polsbrace weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een brace voor pols gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €16,40 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte polsbraces op Bol.com. Zo vinden we in de Universele Deluxe Carpaal Tunnel Syndroom Polsbrace Zwart (Rechts) de goedkoopste beste verkochte polsbrace.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte pols duim brace op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 polsbraces is 4.6 sterren.

De polsspalk met de beste reviews is de AVE Polsband voor Links of Rechts – Polsbrace - Universele Polssteun – Polsversteviger – One Size Polsbandage. Bij de aanschaf van deze polsbrace ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de AVE Polsbrace rechts – Duim brace - Carpaal tunnel syndroom – RSI -Pols ondersteuning - Polssteun. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Tomzorg.nl
Logo