Aantrekhulp steunkousen

Ben je op zoek naar een aantrekhulp sokken? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste sok aantrekhulp van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een sok aantrekker die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

In dit artikel

10 keer de beste sokken aantrekker van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste sok aantrekhulp van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede sokken aantrekhulp te pakken!

Proflebo All-in-1 aantrekhulp voor steunkousen, Proflebo

★★★★★
21,55
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Proflebo Aantrekhulp All-in-One is een speciaal ontwikkeld voor het makkelijk aan- en uittrekken van elastische steunkousen. Deze aantrekhulp voor steunkousen is zowel geschikt voor kousen met open teenstuk als voor kousen met een gesloten teenstuk. Deze aantrekhulp is...

Aantrekhulp voor steunkousen - open teen: Small: schoenmaat 34-36, Adhome

★★★★★
23,35
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Easy-Slide biedt een uitkomst voor patiënten die therapeutische elastische kousen of panty's met een open teenstuk dragen. Dankzij de Easy-Slide kunnen deze kousen makkelijk worden aangetrokken. De Easy-Slide is gemaakt van zeer glad materiaal dat bewerkt is met...

Arion Magnide | Aantrekhulp voor steunkousen | Gesloten teen | Maat: L, Arion

★★★★★
37,15
Bekijken
bol.com

Omschrijving

  • De aantrekhulp voor medische compressiekousen en panty's met een gesloten teen.
    Magnide® biedt een effectieve oplossing voor alle dragers van medische compressiekousen en panty's met een gesloten teen. Medische compressiekousen en panty's kunnen nu makkelijk worden...

Ezy-On Aankleedhulp Sokken/Steunkousen - Large, Ezy-On

★★★★★
57,30
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De aankleedhulp maakt het aantrekken van steunkousen en sokken eenvoudiger. Doe de sok of steunkous om de aankleedhulp en je kunt gemakkelijk in de sok of kous stappen.

De kous dient over het metalen frame te worden geschoven, waarna men de verlengde handvatten aan beide zijden...

Handschoenen voor steunkousen- Large - 1 paar BLAUW, Adhome

★★★★★
12,20
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Arion handschoenen vormen een ideaal hulpmiddel voor alle kousendragers en zorgverleners die dagelijks therapeutisch elastische kousen aan- en uittrekken. Deze speciale handschoenen zorgen voor een optimale grip, waardoor de kous gemakkelijker over het been of de arm geschoven kan worden,...

Arion Magnide | Aantrekhulp voor steunkousen | Gesloten teen | Maat: XL, Arion

★★★★★
37,15
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Magnide biedt een uitkomst voor patiënten die therapeutische elastische kousen en panty's met een gesloten teenstuk dragen. Dankzij de Magnide kan dit type kousen makkelijk worden aangetrokken. De Magnide is gemaakt van zeer glad materiaal dat bewerkt is met een...

Slip Perfect - Aan- en Uittrekhulp - Hulpmiddel voor Steunkousen/Compressiekousen/Therapeutische kousen (TEK) - Aankleedhulpmiddel - Comforthulpmiddelen - Hulpmiddel voor ouderen - Hulpmiddel Zorg - Thuiszorg hulpmiddelen, Eritek

32,06
25,65
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Slip Perfect is een hulpmiddel om uw steunkousen probleemloos aan- en uit te trekken. Door het extreem gladde glij-oppervlak doet u de steunkous sneller en gemakkelijker aan/uit zonder al te veel kracht te hoeven zetten. Eenvoudig in gebruik en makkelijk...

Ezy-On Aankleedhulp Sokken/Steunkousen - Small, Ezy-On

★★★★★
29,80
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De aankleedhulp maakt het aantrekken van steunkousen en sokken eenvoudiger. Doe de sok of steunkous om de aankleedhulp en je kunt gemakkelijk in de sok of kous stappen.

De kous dient over het metalen frame te worden geschoven, waarna men de verlengde handvatten aan beide zijden...

Steunkous handschoenen Juzo maat small, Juzo

★★★★★
9,50
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De JUZO aantrekhandschoenen voor steunkousen zijn speciale handschoenen met rubber palmen voor het gemakkelijker aantrekken van uw elastische kousen. De rubber palmen zijn bedekt met een non-slip latex coating. Elke verpakking bevat één paar JUZO handschoenen.

Het gebruik van...

SmoothSlip L - Aan- en Uittrekhulp weerstand verlagend - Hulpmiddel voor Steunkousen/Compressiekousen/Therapeutische kousen (TEK) - Aankleedhulpmiddel - Comforthulpmiddelen - Hulpmiddel voor ouderen - Hulpmiddel Zorg - Thuiszorg hulpmiddelen, Eritek

19,09
Bekijken
bol.com

Omschrijving

SmoothSlip

  • Maat M: Schoenmaat 37/41
  • Maat L: Schoenmaat 42/45

Weerstand verlagend hulpmiddel voor het aan- en uittrekken van therapeutische elastische kousen met open/gesloten teen. Dit hulpmiddel biedt uitkomst als u nog bij uw voeten kunt.

...

Wat kost een aantrekhulp sokken gemiddeld?

Wil je een sok aantrekker kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een sokken aantrekhulp. De gemiddelde aankoopprijs van een sokken aantrekker is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €26,90.

Wat is een goede goedkope sok aantrekker?

Nu je de gemiddelde prijs van een aantrekhulp sokken weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een sokken aantrekker gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €26,90 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte sok aantrekhulp op Bol.com. Zo vinden we in de Handschoenen voor steunkousen- Large - 1 paar BLAUW de goedkoopste beste verkochte aantrekhulp sokken.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte sokken aantrekhulp op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 sok aantrekhulp is 5 sterren.

De sok aantrekker met de beste reviews is de Slip Perfect - Aan- en Uittrekhulp - Hulpmiddel voor Steunkousen/Compressiekousen/Therapeutische kousen (TEK) - Aankleedhulpmiddel - Comforthulpmiddelen - Hulpmiddel voor ouderen - Hulpmiddel Zorg - Thuiszorg hulpmiddelen. Bij de aanschaf van deze aantrekhulp sokken ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Slip Perfect - Aan- en Uittrekhulp - Hulpmiddel voor Steunkousen/Compressiekousen/Therapeutische kousen (TEK) - Aankleedhulpmiddel - Comforthulpmiddelen - Hulpmiddel voor ouderen - Hulpmiddel Zorg - Thuiszorg hulpmiddelen. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general