• shipment_icon

    gratis levering vanaf € 49,95 in NL

  • award_icon

    deskundig en persoonlijk advies

  • store_icon

    showroom in Breukelen

Onze webshop blijft gewoon open. Meer weten over hoe wij met het Corona virus omgaan? Lees het hier
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
NIEUW
Tube knijper
Tube knijper
De originele en gepatendeerde tube knijper. Haal alles uit de tube door eenvoudig de TubeMaster voorwaarts te schuiven. Ideaal voor tandpasta en medicijntubes.
€ 6,25 *
NIEUW
badspons-beauty-gebogen
Badspons Beauty - gebogen
Deze badspons heeft een gebogen steel en helpt mensen met een beperkt bereik. Effectief wassen met een zachte schuimrubber spons gecombineerd met een afneembare, wasbare nylon hoes. Een anti-slip handvat zorgt voor een goede vaste grip...
€ 38,95 *
NIEUW
kam-lange-handgreep
Kam met lange handgreep
Ergonomische kam op lange steel voor maximaal bereik en minimale inspanning. Het voorgevormde handvat ligt goed in de hand. Makkelijk schoon te maken. Latex vrij. Lengte 38 cm.
€ 21,95 *
NIEUW
borstel-lange-handgreep
Borstel met lange handgreep
Ergonomische borstel op lange steel voor maximaal bereik en minimale inspanning. Het voorgevormde handvat ligt goed in de hand. Makkelijk schoon te maken. Latex vrij. Lengte 38 cm.
€ 24,95 *
NIEUW
bad-schrob-spons-rond
Bad- en schrobspons | rond
Deze ronde bad- en schrobspons heeft een lengte van 56 cm. Hierdoor komt u makkelijker bij plekken op uw rug, dan gebruikelijk. De diameter van de ronde spons is 13 cm.
€ 9,95 *
NIEUW
nagelborstel-zuignappen
Nagelborstel op zuignappen
Schrobben met één hand. Zeer geschikt om nagels of kunstgebit te reinigen. De rubberen zuignappen zorgen dat de borstel op de meeste oppervlakten blijft zitten. Afmeting: L 10 x B 5,5 cm.
€ 7,95 *
NIEUW
Pottenhouder-derby
Pottenhouder Derby
Potten blijven op hun plek en kunnen makkelijk worden geopend. Ideaal voor personen met een beperkte grip of die slechts één hand kunnen gebruiken. Drie verzonken houders met anti-slip basis (3 verschillende maten) zorgen ervoor dat...
€ 29,95 *