Kind hulpmiddelen

Kinderen en kinder zorghulpmiddelen voor de kleintjes

Kind hulpmiddelen zijn ervoor om voor kinderen met een (tijdelijke) beperking te helpen zodat hun dagelijkse activiteiten zoals lopen, zitten, spelen of eten weer een van vanzelfsprekend onderdeel van hun leven zijn. Kinderen met een beperking lopen vaak tegen grote uitdagingen aan om stappen te kunnen nemen in hun verdere ontwikkeling. Met hulpmiddelen voor kinderen bereiken we dat de kinderen weer plezier kunnen krijgen in het ondernemen van dingen die daarvoor eigenlijk niet mogelijk waren. Ze worden ook weer geactiveerd om zichzelf weer verder te ontwikkelen.

Tomzorg is op dit moment bezig een compleet assortiment van standaard hulpmiddelen voor kinderen samen te stellen. We bieden op dit moment kinderkrukken, een kinderrolstoel en kinderrollator aan maar zullen het assortiment komende tijd gaan uitbreiden. Wat we nu nog niet bieden zijn de speciaal op maat gemaakte hulpmiddelen, daarvoor verwijzen u op nog door naar de bekende leveranciers hiervoor. Tomzorg is een onafhankelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in zorgartikelen in de breedste zin van het woord. Wij werken samen met fabrikanten in binnen- en buitenland en zijn daarbij constant op zoek naar nieuwe producten om onze klanten een minder afhankelijk leven te bieden.

Kinder hulpmiddelen assortiment

Het assortiment voor kinderen bestaat uit standaard hulpmiddelen die niet speciaal voor kinderen op maat gemaakt worden. Op dit moment bestaat het assortiment uit kindergipshoezen, kinderkrukken, kinderrolstoel en kinderrollator. Het assortiment zal de komende tijd verder uitgebreid worden. Als u vragen, opmerkingen of aanvullingen over ons hebt horen we dat graag van u.

Kinder gipshoezen

De kindergipshoezen of gipsbeschermhoes zijn uitermate geschikt voor gips, verband of protheses. Door de elastische afsluiting van neopreen (materiaal zoals een duikpak) ontstaan er geen drukplekken. Deze gipshoezen worden aanbevolen door wondspecialisten. Er is ook een aantal beschermhoezen beschikbaar speciaal om buiten te spelen zonder dat het gips vies wordt of beschadigd.

Kinder looptrainer of kinder looprek

Kinder looptrainers of kinder looprekken zoals ze soms genoemd worden zijn bedoeld voor kinderen met een verminderde mobiliteit. De looptrainers of lopprekken bevorderen de mobiliteit en kunnen helpen de lichaamshouding van kinderen te verbeteren. Er zijn een aantal verschillende artikelen te koop die verschillende idicaties geschikt zijn, ook zijn er verschillende types voor verschillende leeftijden.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general