Boodschappentrolley kopen via Tomzorg

boodschappentrolley

Boodschappentrolley kopen doet u om makkelijk boodschappen te doen zonder zwaar te moeten tillen. Een trolley kunt u duwen of trekken, maar tillen hoeft niet meer. Tomzorg heeft verschillende boodschappentrolleys getest om voor u de beste boodschappentrolley te zoeken. We laten u graag zien welke voor u geschikt is.

Waarvoor gebruik je een boodschappentrolley?

Een boodschappentrolley is een hulpmiddel waar je eenvoudig boodschappen of andere dingen kunt meenemen. Door het gebruik van wieltjes zijn de boodschappen niet zwaar en dus makkelijk mee te nemen. Wanneer je niet meer zoveel kan tillen biedt een boodschappentrolley dus een goede uitkomst.

Verschillende soorten boodschappentrolleys

Een boodschappentrolley is een fijn hulpmiddel voor het vervoeren van zwaardere boodschappen. U kunt ook een boodschappentrolley kopen die dienst kan doen als rollator omdat u hem alleen voort hoeft te duwen, waarbij u steun heeft aan het handvat.

Een boodschappentrolley kopen doet u niet zonder zorgvuldig te kijken wat bij u past. Het grootste verschil tussen de trolleys is het aantal wielen, dat twee, vier of zes kan zijn. De boodschappentrolleys hebben verschillende soorten tassen en verstelbare (soms inklapbare) handbeugels. Ook kan een trolley uitgevoerd zijn met een extra vak voor sleutels of een telefoon. Er is zelfs een trolley met speciale wielen waar u extra makkelijk de trap mee op kunt lopen. We laten u graag de verschillende trolleys van Tomzorg zien, met hun eigen functionaliteiten. Zo zorgen we ervoor dat u altijd de juiste keuze maakt.

Hoeveel wielen kies je?

De twee wielen variant is er altijd voorgemaakt dat u zelf de trolley trekt. Van alle trolleys kost die met twee wielen daarom nog de meeste kracht.

Als u de kar graag wilt duwen zoals een rollator, dan dient u altijd een trolley met vier of meer wielen te kiezen. Deze trolley is bij gebruik net zo stabiel als in stilstand en u kunt er rustig achter lopen. Een boodschappentrolley met vier wielen heeft meer punten die de grond raken, waardoor hij niet gauw instabiel wordt. Er bestaan ook boodschappentrolleys die een zitje hebben. Zodoende kunt ook uitrusten tijdens de wandeling naar de winkel. Een voordeel van meerdere wielen is de ‘klim’ mogelijkheid. Er bestaan modellen die eenvoudig de stoep op kunnen klimmen omdat ze veel wielen hebben (je trekt hem als het waren de stoep op).

Boodschappentrolley met zes wielen

Het bijzondere van een boodschappentrolley met zes wielen is dat u met deze boodschappentrolley eenvoudig stoepranden en trappen kunt op- en aflopen. Dit is erg handig als u in een flat woont of als u de boodschappen met de hand mee moet te nemen. Het nemen van traptreden en stoepranden gaat gemakkelijk dankzij de eenvoudige wielconstructie die bestaat uit drie wielen op één as. Hierdoor klimt de trolley als het ware naar boven. 

De beste kwaliteit en garantie

De boodschappentrolleys zijn gemaakt van nylon en polyester. Dit zijn stevige materialen die veel gewicht kunnen dragen en een lange levensduur hebben. Op alle trolleys heeft u natuurlijk garantie. Mocht er dan toch wat gebeuren dan kunt u hier aanspraak op maken.

De beste boodschappentrolley

Als je een boodschappentrolley wilt kopen wilt je natuurlijk wel de beste boodschappentrolley voor jezelf aanschaffen. In onderstaande opsomming vind je onze aanbevelingen. We hebben hierbij gekeken naar de kwaliteit, de stabiliteit, kwaliteit van de tas en de prijs.

Wil je een boodschappentrolley combineren met een rollator? Kijk dan op onze Rollz Flex pagina. Dit is een boodschappentrolley rollator.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general