Okselkrukken

Ben je op zoek naar een okselkruk? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste okselkrukken van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een oksel krukken die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste kruk onder oksel van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste okselkrukken van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede krukken onder oksel te pakken!

Okselkrukken MAAT L (groot). Hoogte verstelbaar. Oksel krukken - Loopkrukken. Set - paar van 2, MultiMotion

★★★★★
29,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Okselkrukken zijn loopkrukken die onder de oksels steunen, zo word de druk op polsen en handen verlaagt. Hiermee onderscheiden okselkrukken zich van de elleboogkrukken die op de armen/handen steunen.

De okselkrukken zijn in 9 stappen in hoogte verstelbaar. Hiermee kunt u de hoogte van de...

Thuasne Okselkruk Lang- set van 2 okselkrukken - Geschikt voor lichaamslengte 175-195 cm - Maat 3, Thuasne

★★★★★
38,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

1 paar okselkrukken

Okselkrukken MAAT M (middel). Hoogte verstelbaar. Oksel krukken - Loopkrukken. Set - paar van 2, MultiMotion

★★★★★
34,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Okselkrukken zijn loopkrukken die onder de oksels steunen, zo word de druk op polsen en handen verlaagt. Hiermee onderscheiden okselkrukken zich van de elleboogkrukken die op de armen/handen steunen.

De okselkrukken zijn in 9 stappen in hoogte verstelbaar. Hiermee kunt u de hoogte van de...

Thuasne Okselkruk Middelgroot - Set van 2 okselkrukken - Geschikt voor lichaamslengte 155-175 cm (Maat 2), Thuasne

★★★★★
39,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Stevige okselkrukken voor ondersteuning tijdens het lopen met gewatteerde steunen onder de oksel en op de handgreep. De in hoogte verstelbare okselkrukken verlagen de druk op de polsen en handen. De okselkruk is een loophulpmiddel en steunt onder de oksels en niet via de armen zoals bij een...

Thuasne Okselkruk Klein- set van 2 okselkrukken - Geschikt voor lichaamslengte 135-155 cm (Maat 1), Thuasne

★★★★★
39,15
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Thuasne Okselkrukken hebben comfortabele gewatteerde steunen. Bovendien geven ze een stevige ondersteuning tijdens het lopen. De buis van de kruk is gemaakt van aluminium. De Thuasne Okselkruk klein is geschikt voor een lichaamslengte van 135 - 155 cm en is in hoogte verstelbaar van 90 -...

Okselkrukken Identités (set van 2), Identités

59,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De okselkrukken Identités gebruikt u wanneer u niet goed kunt staan of last heeft van uw benen heeft. In tegenstelling tot elleboogkrukken die vooral ondersteuning geven aan uw onderlichaam zorgen oksel krukken juist voor ondersteuning van het hele lichaam. Hiermee worden uw onderarmen en...

Vermeiren Ashley Okselkruk maat M - per paar maat - in hoogte verstelbaar van 114 tot 134 cm, Vermeiren N.V.

★★★★★
48,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Indien u door een handicap, verwonding of operatie uw been of voet dient te ontlasten zijn krukken aangewezen. Het hoogste punt van uw krukken dient zich ongeveer 2,5 tot 4 cm onder uw oksel te bevinden wanneer u rechtop staat. De handgrepen van de krukken dienen gelijk te komen met de bovenkant...

VILGO - ALUMINIUM - OKSELKRUKKEN - VERSTELBAAR 105 - 150 CM, Vilgo

92,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Vilgo Verstelbare Okselkrukken

Als u een zeer stabiele ondersteuning bij het lopen zoekt, dan heeft u de Vilgo Verstelbare Okselkrukken nodig.
Dit alom bekende model krukken plaatst u onder de oksels en houdt u middenin vast aan het handvat. Hierdoor kunt u het gewicht verdelen over uw...

Allernieuwste.nl® Gewatteerde Hoes voor Okselkruk Loopkruk Comfortabel bij Gebruik Okselkrukken en Loopkrukken - Universele Maat - kleur Blauw, Merkloos

21,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Gewatteerde Hoes Okselkruk Loopkruk


Bij het moeten gebruiken van okselkrukken komt er spanning op de oksels, wat erg ongemakkelijk kan zijn. Dit probleem is snel op te lossen met deze krukhoes. die gemaakt is van super zachte fleece en gevuld is met zijde...

crutches, handsfree krukken, knie brace, Okselkrukken, Loopkruk, knie beugels, knie steun, knie krukken 1 stuk., Insy

395,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Ontdek onze handvrije kruk, gemaakt van aluminium en kunststof. Eenvoudig in gebruik en comfortabeler dan traditionele krukken. Ontworpen voor meer activiteit, vrijheid, comfort en ondersteuning. Handig, lichtgewicht, sterk en verstelbaar voor alle lengtes.

Wat kost een okselkruk gemiddeld?

Wil je een oksel krukken kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een krukken onder oksel. De gemiddelde aankoopprijs van een kruk onder oksel is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €79,40.

Wat is een goede goedkope oksel krukken?

Nu je de gemiddelde prijs van een okselkruk weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een kruk onder oksel gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €79,40 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte okselkrukken op Bol.com. Zo vinden we in de Allernieuwste.nl® Gewatteerde Hoes voor Okselkruk Loopkruk Comfortabel bij Gebruik Okselkrukken en Loopkrukken - Universele Maat - kleur Blauw de goedkoopste beste verkochte okselkruk.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte krukken onder oksel op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 okselkrukken is 5 sterren.

De oksel krukken met de beste reviews is de Okselkrukken Identités (set van 2). Bij de aanschaf van deze okselkruk ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Okselkrukken Identités (set van 2). Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general