Opvouwbare wandelstokken

Ben je op zoek naar een opvouwbare wandelstok? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste opvouwbare wandelstokken van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een inklapbare wandelstok die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste opvouwbare wandelstok met zitje van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste opvouwbare wandelstokken van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede opvouwbare wandelstok lichtgewicht te pakken!

Opvouwbare wandelstok - zwart 84 - 94 cm, Merkloos

★★★★★
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De wandelstok kan in hoogte worden versteld en gemakkelijk ingeklapt worden. De wandelstok heeft een houten handvat en wordt geleverd met een opbergtasje. Hoogte verstelbaar van 84 - 94 cm. Maximaal gebruikersgewicht 115 kg.

Benson Care Wandelstok - Opvouwbaar - Linkshandig & Rechtshandig - Zwart, Benson Care

★★★★★
12,95
11,62
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Opvouwbare Wandelstok In Hoogte Verstelbaar

Deze opklapbare wandelstok is ideaal voor mensen die de wandelstok niet continu nodig hebben. De wandelstok is makkelijk in te klappen. De wandelstok is licht van gewicht, maar wel heel sterk. De handvorm van de stok heeft een fijne en...

Travelhawk Wandelstok - Verstelbaar en Opvouwbaar - Zwart - Incl. Opbergtas - Loopstok Ouderen, Travelhawk

★★★★★
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Wandel jij graag en zoek je wat extra comfort en ondersteuning tijdens je wandelingen? Deze opvouwbare wandelstok van Travelhawk brengt je zonder zorgen overal naar toe. hij niet alleen goed voor extra support, door de opvouw functie kun je de wandelstok overal makkelijk mee naartoe...

Revasupply™ - Opvouwbare wandelstok - Ergonomisch - Verstelbaar - Revalidatie - Hiken - Zwart - 82-92 cm, Revasupply

14,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Zoekt u wat extra comfort tijdens het wandelen? Dan is de opvouwbare wandelstok van Revasupply™ ideaal voor u. Deze ergonomische zwarte wandelstok is eenvoudig mee te nemen omdat deze opvouwbaar is.

Ergonomisch design De wandelstok heeft een...

Clever Cane - Inklapbare wandelstok - LED lamp - Alarm - Opvouwbaar - Inklapbaar - Bekend van TV, Clever Cane

★★★★★
34,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Opvouwbare, verstelbare wandelstok met LED-lamp
Deze wandelstok is ideaal wanneer u niet helemaal stabiel kunt staan, lopen of een blessure heeft aan een van uw benen. En vindt u het lastig om op te staan van een stoel of uit bed? Dan biedt het tweede, verlaagde handvat u...

Toivo Wandelstok - Zwart - Verstelbaar & Opvouwbaar - Incl. Opbergtas - Afstelbaar 92 - 82cm - Loopstok Ouderen - Wandelstokken, Toivo

★★★★★
17,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Wil jij een makkelijk mee te nemen wandelstok om je te ondersteunen tijdens het wandelen? Zelf kunnen kiezen welke hoogte voor jou het fijnst is? Genieten van Europees Geassembleerde kwaliteit en het Thuiswinkel waarborg keurmerk? Dan is de Toivo Wandelstok perfect geschikt voor jou!...

Wandelstok Opvouwbaar Verstelbaar met LED Licht Lampje – Ergonomisch - Zwart, Merkloos

★★★★★
21,54
19,56
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Wandelstok Opvouwbaar Verstelbaar met LED Licht Lampje: de complete hulpmiddel voor tijdens het lopen..
Als je door ouderdom of door een blessure niet meer zo goed ter been bent, kun je best een hulpmiddel gebruiken tijdens het lopen. Deze vitality vierpoot wandelstok leent zich daar...

Aidapt - wandelstok - met zitje, Aidapt

★★★★★
35,49
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Een ideale wandelstok die voorzien is van een zitje om ten alle tijde even te kunnen uitrusten. Het lichtgewicht aluminium frame is voorzien van een gebogen handvat die is voorzien van een foam. Hierdoor ligt de wandelstok goed in de hand en geeft deze goede grip. Het geïntergreerde zitje is is...

Aidapt wandelstok opvouwbaar - modern patroon, Aidapt

★★★★★
14,50
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Opvouwbare wandelstok met een ergonomische kunststof handgreep voor rechts en linkshandigen. De wandelstok heeft een aantrekkelijk patroon plus 5 hoogte-instellingen, een riem voor eenvoudig opbergen en een stevige rubberen voet om uitglijden te voorkomen.

  • Verkrijgbaar in 3...

Opvouwbare wandelstok zwart met anatomische handgreep – rechtshandig, Comforthulpmiddelen

★★★★★
22,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Opvouwbare wandelstok anatomisch - zwart rechts


Opvouwbare aluminium wandelstok met groot anatomisch
voorgevormd handvat voor ondersteuning van de handpalm.
Geschikt voor reumatische klachten. Eenvoudig te
op vouwen en op te bergen in bijgeleverde plastic hoes....

Wat kost een opvouwbare wandelstok gemiddeld?

Wil je een inklapbare wandelstok kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een opvouwbare wandelstok lichtgewicht. De gemiddelde aankoopprijs van een opvouwbare wandelstok met zitje is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €16,60.

Wat is een goede goedkope inklapbare wandelstok?

Nu je de gemiddelde prijs van een opvouwbare wandelstok weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een opvouwbare wandelstok met zitje gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €16,60 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte opvouwbare wandelstokken op Bol.com. Zo vinden we in de Travelhawk Wandelstok - Verstelbaar en Opvouwbaar - Zwart - Incl. Opbergtas - Loopstok Ouderen de goedkoopste beste verkochte opvouwbare wandelstok.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte opvouwbare wandelstok lichtgewicht op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 opvouwbare wandelstokken is 4.33 sterren.

De inklapbare wandelstok met de beste reviews is de Revasupply™ - Opvouwbare wandelstok - Ergonomisch - Verstelbaar - Revalidatie - Hiken - Zwart - 82-92 cm. Bij de aanschaf van deze opvouwbare wandelstok ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Revasupply™ - Opvouwbare wandelstok - Ergonomisch - Verstelbaar - Revalidatie - Hiken - Zwart - 82-92 cm. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Tomzorg.nl
Logo