Sta op hulpmiddelen

Ben je op zoek naar een sta op hulpmiddel? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste sta op hulpmiddelen van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een sta op hulp draaischijf die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste sta op hulp van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste sta op hulpmiddelen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede sta hulpmiddel te pakken!

Mobiclinic Pórtico -Looprek - Met sta-op functie en loopfunctie - Zonder wielen - In hoogte verstelbaar - Met steunen - Inklapbaar - Van aluminium, mobiclinic

64,95
59,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Pórtico rollator is de perfecte bondgenoot voor mensen met beperkte mobiliteit die moeite hebben met opstaan en voortbewegen, waardoor hun zelfvertrouwen en onafhankelijkheid worden vergroot. Dankzij de Pórtico rollator zullen gebruikers hun welzijn en zelfvertrouwen vergroten en onnodige...

Bedtouwladder, Sustenia

22,50
Bekijken
bol.com

Omschrijving

  • Eenvoudig zitten: de bedladder ondersteunt personen met wervelkolomletsel, zwakte van de onderste ledematen en beperkte bewegingsruimte en maakt het mogelijk om mensen geleidelijk in een zittende positie op te zetten. De robuuste bedladder vergemakkelijkt het zitten in bed zowel voor...

Uitstaphulp, instaphulp, veiligheidshamer, gemakkelijk uitstappen, auto, Merkloos

★★★★★
14,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Veiligheids- en ondersteuningshandgreep voor in de auto, met rode accenten aan de handgreep.
U kunt hiermee gemakkelijk in en uit de auto stappen, anti-slip handgreep, ruitenbreker en kan eveneens autogordels doorsnijden.
Met deze uitstaphulp blijft u langer onafhankelijk.
Deze...

Assist a tray - draaibaar tafeltje | draaibaar tafel met staophulp, able2

★★★★★
237,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Assist a Tray

Met deze ergonomische handgreep staat u veilig en makkelijk op. Het draaibare plateau is multifunctioneel te gebruiken. Zo kunt u er bijvoorbeeld een laptop-boek of eten en drinken op plaatsen. Inclusief bekerhouder. Aan te passen in lengte en hoogte zodat deze perfect...

Let's Get Up, OPSTAHULP gemakkelijker opstaan & gaan zitten, LGU101, Trust Care

215,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Comfortabel gaan zitten en opstaan met de Let’s Get Up

De nieuwe Let’s Get Up is een geweldige hulp als je uit bed moet komen, wat een grote uitdaging kan zijn voor mensen met beperkte mobiliteit. De Let’s Get Up is bekroond met de Red Dot design...

Etac Turner Pro Opstahulp, etac

482,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De opstahulp Etac Turner Pro is een compacte transferhulp. U kunt de turner gemakkelijk vervoeren omdat deze slechts 7,5 kg weegt. Bovendien is de opstahulp uitgerust met twee transportwielen onder de draaischijf. De Turner is voorzien van zachte en comfortabele onderbeen...

Badopstap stapelbaar Pile 10 cm:, Adhome

28,05
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Stapelbare badopstap met antislip comfortlaag.
Hoogte van één element is 10 cm, vervolgens telkens 5 cm verhoging, doordat elk element 5 cm over het volgende schuift. Alle elementen zijn gelijk.
Bv. men wenst 20 cm te verhogen: 3 elementen volstaan (10 + 5 + 5 cm).
Men kan ook de...

Wat kost een sta op hulpmiddel gemiddeld?

Wil je een sta op hulp draaischijf kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een sta hulpmiddel. De gemiddelde aankoopprijs van een sta op hulp is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €151,00.

Wat is een goede goedkope sta op hulp draaischijf?

Nu je de gemiddelde prijs van een sta op hulpmiddel weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een sta op hulp gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €151,00 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte sta op hulpmiddelen op Bol.com. Zo vinden we in de Uitstaphulp, instaphulp, veiligheidshamer, gemakkelijk uitstappen, auto de goedkoopste beste verkochte sta op hulpmiddel.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte sta hulpmiddel op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 sta op hulpmiddelen is 5 sterren.

De sta op hulp draaischijf met de beste reviews is de Mobiclinic Pórtico -Looprek - Met sta-op functie en loopfunctie - Zonder wielen - In hoogte verstelbaar - Met steunen - Inklapbaar - Van aluminium. Bij de aanschaf van deze sta op hulpmiddel ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Mobiclinic Pórtico -Looprek - Met sta-op functie en loopfunctie - Zonder wielen - In hoogte verstelbaar - Met steunen - Inklapbaar - Van aluminium. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Tomzorg.nl
Logo