Sta op hulpmiddelen

Ben je op zoek naar een sta op hulpmiddel? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste sta op hulpmiddelen van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een sta op hulp draaischijf die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste sta op hulp van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste sta op hulpmiddelen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede sta hulpmiddel te pakken!

Assist a tray - draaibaar tafeltje | draaibaar tafel met staophulp, able2

★★★★★
238,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Assist a Tray

Met deze ergonomische handgreep staat u veilig en makkelijk op. Het draaibare plateau is multifunctioneel te gebruiken. Zo kunt u er bijvoorbeeld een laptop-boek of eten en drinken op plaatsen. Inclusief bekerhouder. Aan te passen in lengte en hoogte zodat deze perfect...

Aidapt - sta op hulp - blauw - opwaartse kracht instelbaar, Aidapt

★★★★★
79,66
76,22
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit sta op hulpmiddel helpt om de druk of pijn in uw gewrichten te verlichten wanneer u op wil staan.
LET OP ! Het product wordt op een stoel gelegd waardoor de stoel 10 cm hoger wordt.

  • Het sta op hulpmiddel is gemakkelijk op te pakken met een gewicht van 3,2...

Let's Get Up, OPSTAHULP gemakkelijker opstaan & gaan zitten, LGU101

215,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Comfortabel gaan zitten en opstaan met de Let’s Get Up

De nieuwe Let’s Get Up is een geweldige hulp als je uit bed moet komen, wat een grote uitdaging kan zijn voor mensen met beperkte mobiliteit. De Let’s Get Up is bekroond met de Red Dot design...

Etac Turner Pro / Sta Op Hulp Draaischijf, etac

482,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Etac Turner Pro is compleet vernieuwd en een zeer praktisch hulpmiddel dat gebruiker ondersteunt en activeert bij een transfer van de ene zitpositie naar de ander zitpositie. De Etac Pro sta op hulp draaischijf waarborgt een veilige transfer voor de gebruiker en ondersteunt en vermindert de...

Sta-op-hulp kussen - Elektrisch:, Adhome

555,97
Bekijken
bol.com

Omschrijving


De elektrische versie van de sta-op-hulp: de kracht wordt gerealiseerd door een motor. De katapultzit is gemakkelijk dicht te vouwen voor transport. Het kussen is visco-elastisch en dus uiterst comfortabel om langdurig te blijven zitten. Zwarte bekleding.

Technische info:...

FlexiMove, transfer systeem van RoMedic, RoMedic / Sweden

120,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Ondersteuning voor zit-naar-stand en positioneren in bed maar ook voor zittende transfers

FlexiMove kent verschillende toepassingsgebieden.

  • Van bed naar rolstoel
  • Hogerop in bed
  • Van lig naar zit
  • Opstaan- en gaan...

Katapultzit Uplift visco-elastisch standaard 35 - 105 kg, Adhome

361,32
227,19
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze universele sta-op-hulp is een draagbaar lichtgewicht kussen dat van elke stoel een liftsysteem maakt. De kracht wordt gerealiseerd door een centrale pneumatische cilinder en kan gemakkelijk aangepast worden aan het gewicht van de gebruiker. Er zijn geen batterijen of gereedschap...

Bedleuning / Bedhek / Sta-op hulp - Lengte aanpasbaar & neerklapbaar - eenvoudig te plaatsen - Adhome, Adhome

258,81
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Vaak zijn bedtransferhulpen te klein om als veiligheid te dienen en tegelijk zitten bedsponden vaak in de weg voor een vlotte transfer. Deze bijzonder handige en veelzijdige bedhulp van Stander lost dit probleem voor eens en voor altijd op door zijn dubbele functie:

  • Een stevige...

Wat kost een sta op hulpmiddel gemiddeld?

Wil je een sta op hulp draaischijf kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een sta hulpmiddel. De gemiddelde aankoopprijs van een sta op hulp is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €271,38.

Wat is een goede goedkope sta op hulp draaischijf?

Nu je de gemiddelde prijs van een sta op hulpmiddel weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een sta op hulp gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €271,38 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte sta op hulpmiddelen op Bol.com. Zo vinden we in de FlexiMove, transfer systeem van RoMedic de goedkoopste beste verkochte sta op hulpmiddel.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte sta hulpmiddel op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 sta op hulpmiddelen is 5 sterren.

De sta op hulp draaischijf met de beste reviews is de Let's Get Up, OPSTAHULP gemakkelijker opstaan & gaan zitten, LGU101. Bij de aanschaf van deze sta op hulpmiddel ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Let's Get Up, OPSTAHULP gemakkelijker opstaan & gaan zitten, LGU101. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Tomzorg.nl
Logo