Sta op hulpmiddelen

Ben je op zoek naar een sta op hulpmiddel? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste sta op hulpmiddelen van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een sta op hulp draaischijf die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste sta op hulp van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste sta op hulpmiddelen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede sta hulpmiddel te pakken!

Aidapt - sta op hulp - blauw - opwaartse kracht instelbaar, Aidapt

★★★★★
99,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit sta op hulpmiddel helpt om de druk of pijn in uw gewrichten te verlichten wanneer u op wil staan.
LET OP ! Het product wordt op een stoel gelegd waardoor de stoel 10 cm hoger wordt.

  • Het sta op hulpmiddel is gemakkelijk op te pakken met een gewicht van 3,2...

Auto uitstaphulp Auto Handgreep Verstelbare Staande Aid Safety Handvat Ondersteuning Grip Handvat Mobiliteit Hulp Handicap Ouderen Auto Assist Tool Set van 2 Stuks, Unbranded

34,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Beschrijving

Als u op zoek bent naar een professionele en betaalbare staande handgreep, dan is dit hier wat u zoekt ons product zal aan uw behoefte voldoen.

het Uitstekend vakmanschap zorgt ervoor dat het praktisch is en makklijk in gebruik .

Dit is een set van 2...

Let's Get Up, OPSTAHULP gemakkelijker opstaan & gaan zitten, LGU101, Trust Care

215,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Comfortabel gaan zitten en opstaan met de Let’s Get Up

De nieuwe Let’s Get Up is een geweldige hulp als je uit bed moet komen, wat een grote uitdaging kan zijn voor mensen met beperkte mobiliteit. De Let’s Get Up is bekroond met de Red Dot design...

Auto | Uitstaphulp | Instaphulp | Veilig | Handig Blauw, Unbranded

27,50
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Productbeschrijving De uitstaphulp biedt goede ondersteuning bij het in- en uitstappen van uw auto. Plaats Gripbar in de opening van het deurslot waarna op de Gripbar gesteund kan worden bij het gaan zitten of opstaan. Eventueel kunt u de Gripbar ook gebruiken als veiligheidshamer in geval van...

Badopstap stapelbaar Pile 10 cm:, Adhome

27,85
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Stapelbare badopstap met antislip comfortlaag.
Hoogte van één element is 10 cm, vervolgens telkens 5 cm verhoging, doordat elk element 5 cm over het volgende schuift. Alle elementen zijn gelijk.
Bv. men wenst 20 cm te verhogen: 3 elementen volstaan (10 + 5 + 5 cm).
Men kan ook de...

Etac Turner Pro Opstahulp, etac

482,00
480,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De opstahulp Etac Turner Pro is een compacte transferhulp. U kunt de turner gemakkelijk vervoeren omdat deze slechts 7,5 kg weegt. Bovendien is de opstahulp uitgerust met twee transportwielen onder de draaischijf. De Turner is voorzien van zachte en comfortabele onderbeen...

Katapultzit elektrisch voor personen - Upeasy - van 0 - 136 kg, Adhome

442,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

+ Hulp bij het opstaan uit je stoel of zetel + Via afstandsbediening op elektriciteitsnet + Zacht kussen bovenaan + Makkelijk en zonder moeite rechtop te staan + Herwin je zelfstandigheid >

SitnStand – Portable – stoellift - sta op lift - gemakkelijk mee te nemen - lichtgewicht, HomeCare Innovation BV

689,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Als u moeite hebt met opstaan en uw mobiliteit en onafhankelijkheid beperkt, is SitnStand portable ontworpen met u in gedachten. Het is een “liftstoel in een tas”. U kunt de SitnStand portable vrijwel overal mee naartoe nemen: het park, restaurants, theaters, arena’s, zelfs in vliegtuigen of...

Raiser Hefkussen – stoellift - sta op lift, HomeCare Innovation BV

895,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Het Raiser Hefkussen is een hulpmiddel dat speciaal is ontworpen om een ​​zittende persoon te helpen opstaan ​​en uit zijn stoel te komen.

De Raiser is een innovatief hulpmiddel bij begeleid wonen, ontworpen om iemand zowel veilig als comfortabel uit zijn stoel te laten opstaan.

...

Bedtouwladder, Sustenia

19,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

  • Eenvoudig zitten: de bedladder ondersteunt personen met wervelkolomletsel, zwakte van de onderste ledematen en beperkte bewegingsruimte en maakt het mogelijk om mensen geleidelijk in een zittende positie op te zetten. De robuuste bedladder vergemakkelijkt het zitten in bed zowel voor...

Wat kost een sta op hulpmiddel gemiddeld?

Wil je een sta op hulp draaischijf kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een sta hulpmiddel. De gemiddelde aankoopprijs van een sta op hulp is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €292,70.

Wat is een goede goedkope sta op hulp draaischijf?

Nu je de gemiddelde prijs van een sta op hulpmiddel weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een sta op hulp gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €292,70 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte sta op hulpmiddelen op Bol.com. Zo vinden we in de Bedtouwladder de goedkoopste beste verkochte sta op hulpmiddel.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte sta hulpmiddel op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 sta op hulpmiddelen is 5 sterren.

De sta op hulp draaischijf met de beste reviews is de Auto uitstaphulp Auto Handgreep Verstelbare Staande Aid Safety Handvat Ondersteuning Grip Handvat Mobiliteit Hulp Handicap Ouderen Auto Assist Tool Set van 2 Stuks. Bij de aanschaf van deze sta op hulpmiddel ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Auto uitstaphulp Auto Handgreep Verstelbare Staande Aid Safety Handvat Ondersteuning Grip Handvat Mobiliteit Hulp Handicap Ouderen Auto Assist Tool Set van 2 Stuks. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Tomzorg.nl
Logo