• 75.000+ tevreden klanten Klanten geven Tomzorg een 9,1
 • Dé online zorgwinkel van Nederland Grootste aanbod & deskundig advies
 • Vragen? Bel, e-mail of kom langs!
Onze showroom is gesloten.Lees meer

Mijn naam is Tom en ik heet u welkom bij TOMZORG.

Over Tom en Tomzorg

Mijn naam is Tom en ik heet u welkom bij Tomzorg. Graag vertel ik u meer:

 • Waarom ben ik Tomzorg gestart?
 • Wat kan Tomzorg voor u betekenen?

Waarom ben ik Tomzorg gestart?

De basis voor Tomzorg is enige jaren geleden ontstaan tijdens het ziekbed van mijn vader. Hoewel ik zelf jarenlang in de zorg werkzaam ben geweest, merkte ik hoe lastig het was om de juiste zorgproducten voor hem te vinden.

Als u nog nooit met de zorg in aanraking bent geweest en eigenlijk niets over de zorg weet, bent u volledig overgeleverd aan de persoon die u dan treft. Het is belangrijk dat u juist en volledig geïnformeerd wordt, zeker als u producten op de korte termijn nodig heeft. Ook de vraag of u moet kopen of huren is belangrijk: kunt u af met een standaard huurproduct of kiest u voor uw eigen zorgartikel dat naar uw wens is?

Dit heeft mij gemotiveerd om samen met gepassioneerde collega’s een informatieplatform met webshop te starten waar iedereen die met de zorg in aanraking komt volledig wordt geïnformeerd over alle artikelen die specifieke zorg kunnen bieden. Vervolgens kunt u langskomen in de showroom om een product uit te proberen, of het gelijk aanschaffen via de webshop.

We doen dit vanuit:

 • Passie voor de zorg en om iedereen die zorg nodig heeft zo goed mogelijk te kunnen helpen.
 • Compassie met iedereen die zelf voor de zorg moet betalen en vaak de verkeerde keus maakt door onvolledige informatie.

Dit is de missie van Tomzorg:

 • Informatie Het is ons doel om u een platform te bieden waar alle zorgproducten begrijpelijk worden uitgelegd en gedemonstreerd. Hierna kunt u met een gerust hart deze producten vanuit uw luie stoel bestellen zonder dat u zich hoeft af te vragen of u wel het juiste besteld heeft.
 • Gebruikersgemak Onze website zorgt voor het ultieme gebruikersgemak. Uw eigen zorgproducten zoeken, informatie erover lezen of kijken en daarna een afgewogen keus maken: dat willen we.
 • Persoonlijke service Met onze site zit u zelf aan de knoppen, dat bespaart veel tijd en geld. Sommige producten zijn ingewikkeld dus is er toch behoefte aan advies, dan kunt u ook gewoon bij Tomzorg terecht voor persoonlijk advies, in de showroom of telefonisch. Wij zijn telefonisch bereikbaar elke werkdag tussen 10:00 en 17:00 uur en de showroom is open op dinsdag en woensdag tussen 10:00 en 17:00.
 • Volume Als grote partij kunnen wij vele producten slim en efficiënt inkopen of laten produceren. Ook is bij ons het complete proces grotendeels geautomatiseerd, waardoor wij vrijwel geen overhead hebben. Hierdoor zijn wij in staat u lage prijzen en snelle levertijd te bieden.
 • Samenwerking Laat onze shop u verder helpen in zorgbehoefte. Ook uw ideeën om Tomzorg verder te verbeteren zijn natuurlijk meer dan welkom. U kunt altijd contact met ons opnemen op 085 021 24 24 (op werkdagen) of info@tomzorg.nl

Wat kan Tomzorg voor u betekenen?

Tomzorg wil u maximaal informeren over diverse zorgproducten, zodat u voor uzelf de juiste keuze kunt maken op basis van wat u werkelijk nodig heeft. Belangrijk hierbij is ook dat u binnen uw budget kunt blijven. Als voorbeeld: als u een rollator wilt maar bijna nooit op reis gaat, dan is het dan zonde om een dure, lichte en makkelijk opvouwbare rollator aan te schaffen, terwijl een standaard rollator in dit geval voldoende is.

Tomzorg selecteert alle producten om hoge kwaliteit, lange levensduur, grote veiligheid en een optimale prijs/kwaliteitverhouding. Onze prijzen zijn laag en altijd inclusief BTW en transport zodat u nooit achteraf wordt geconfronteerd met verborgen kosten. Nergens anders vindt u een vergelijkbare rollator inclusief alle service en uitgebreide informatie voor een betere prijs.

Vóór u zorgartikelen gaat kiezen

Regels over vergoedingen en bijdragen veranderen snel en er zijn ook grote verschillen per gemeente en per verzekering. Het is dan ook zeer aan te raden vooraf met uw verzekering of het WMO-loket van uw gemeente contact op te nemen voordat u tot aanschaf van een zorgartikel overgaat. Ook als u recht heeft op een vergoeding maar een aankoop doet zonder melding vooraf en alleen met achteraf ingediende rekeningen, wordt deze vergoeding veelal niet gehonoreerd.

Wij doen ook er alles aan om uw digitale veiligheid veilig te stellen. Dit doen wij i.s.m. Snowball

Ik hoop, mede namens mijn collega’s dat u op onze webshop met onze informatie de juiste beslissingen kunt nemen voor al uw zorgoplossingen.

Hartelijk dank voor uw getoonde interesse.

Met vriendelijke groet,

Tom van Oostrum

 

Corona-beleid

Door de vaak verhoogde kwetsbaarheid van onze klanten hanteren we strenge maatregelen tegen Corona. We hopen hiervoor op uw begrip.

 • Bezoek alleen op afspraak (bel: 085 000 00 00 of mail: info@tomzorg.nl)
 • Maximaal 3 personen in de winkel
 • Handen reinigen en desinfecteren bij de ingang
 • Alle artikelen worden regelmatig gereinigd en gedesinfecteerd, sowieso nadat ze door klanten zijn uitgeprobeerd
 • Mondkapjes zijn verplicht (Als u deze bent vergeten krijgt u er gratis een van ons)
 • Alle Tomzorg medewerkers dragen voor uw veiligheid natuurlijk ook beschermende maskers
 • Artikelen worden verkocht vanuit de originele dichte verpakking
 • Als we iets voor u in elkaar zetten wordt dit bij overhandiging nogmaals gedesinfecteerd