Over ons

Welkom bij Tomzorg!

Tomzorg is hét vergelijkings- en informatieplatform voor zorg- en verzorgingsproducten. Het team van Tomzorg heeft gecombineerd vele jaren ervaring met zorgproducten. Zorg is een breed begrip. Natuurlijk kijken wij naar producten voor ouderen en proberen deze doelgroep daarbij te helpen. Maar… zorg is natuurlijk veel meer. Om die reden adviseren wij u ook graag bij verzorgingsproducten. Te denken valt dan aan incontinentiemateriaal maar ook luiers van baby’s, billendoekjes voor uw baby of gewoon een goede babyfoon. Door onze expertise hebben wij veel kennis van deze producten en die kennis delen wij graag met u!

Hoe helpen wij je?

Wij helpen je door het delen van handige en vooral duidelijke productinformatie maar ook koopadviezen te geven over deze producten (welke zijn goed?, welke zijn minder goed?). In deze koopadviezen testen wij samen met ons testpanel geheel onafhankelijk diverse producten binnen die productcategorie. De rangschikking wordt gevormd op basis van onze persoonlijke ervaringen maar ook klantervaringen van bijvoorbeeld internet (zoals bijvoorbeeld beoordelingen van de Consumentenbond of andere betrouwbare en onafhankelijke bronnen).

Het team van Tomzorg

Ons team bestaat uit zorgexperts. Met onze bedrijven zijn wij ruim 10 jaar actief in de zorgsector. In het verleden hebben wij een winkel gehad in mobiliteitsproducten (rollators) en tegenwoordig zijn wij actief in de markt van bloeddrukmeters, saturatiemeters en babyfoons. Dit doen wij via diverse internetconcepten.

Mis je iets?

Heb je het het idee dat je iets mist? Zie je graag een bepaald product of productcategorie door ons getest worden? Neem dan contact op via vragen@tomzorg.nl. Onze redacteuren zullen dan kijken of wij hier iets in kunnen betekenen.

Samenwerken

Wij geloven in goede samenwerkingen. Ben je een leverancier, merkhouder of productexpert op een bepaald gebied?  We kijken graag naar ideeën en gaan graag in gesprek. Je kan ons bereiken via mail: vragen@tomzorg.nl of ons contactformulier. We streven ernaar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general