Veilig shoppen

Hulp nodig? 085-021 24 24
of stuur een berichtje

Winkelwagen

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Klanten geven 
Tomzorg een 9,1/10

Gratis levering in NL
vanaf €49,95 (BE €6,95)

500 m2 Showroom
400 m2 Testparcours

Rollator Stefan

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Rollator Stefan

Op voorraad Levertermijn: 1 a 2 werkdagen, spoed bel 085-0212424
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf €37,50
€ 72,00 incl. BTW

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 18 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Prima product Review by MLW Callenbach
Goede voorlichting vriendelijke verkopers behulpzaam in voorlichting en geen pusherige verkpoop praatjes Ook fantastische zorg op hdt thuis bezorgen de volgende dag via post nl Waarbij je ook voirkeur kan aangeven voor bezorging bij d buren Hier kunnen meerdere winkels een puntje aanzuigen (Geplaatst op 10-04-2019)
Erg tevreden Review by SHQ
Rollator besteld. Snel geleverd. Maar het mandje was niet groot genoeg.Teruggestuurd en een nieuwe besteld (na telefonisch overleg) die ook weer snel geleverd werd. Prima bedrijf. (Geplaatst op 18-02-2019)
zeer tvreden Review by l.parie
ondangs de feestdagen einde jaar snel geleverd Yomzorg een bedrijf om aan te bevelen (Geplaatst op 02-01-2019)
Erg tevreden Review by Anke Muller
Eenvoudige (goedkope) maar goede rollator gezocht. Even gebeld voor info en geweldig geholpen. Goed advies en goede afterservice. Snelle bezorging en bovenal… compleet. (Geplaatst op 21-11-2018)
Erg tevreden Review by Peter Janssen
De rollator is volgens afspraak geleverd, maar bij monteren constateerde ik dat de linkerrem vast bleef zitten. Gelukkig woon ik in de buurt, dus een telefoontje een ik kon langskomen en het probleem werd opgelost. (Geplaatst op 15-11-2018)
Prima Review by J.H Struys
Prima verzord in de kortst mogelijke tijd (Geplaatst op 04-09-2018)
Duidelijke site, snelle levering Review by Roelie Meijering
Duidelijke site, snelle levering.
Rollator Stefan is een fijne goed wendbare rollator. En ook de drempelhulpen voldoen goed aan onze verwachting. Mochten wij in de toekomst weer iets nodig hebben op dzorghulp gebied, dan kijken we als eerste bij Tomzorg!
(Geplaatst op 30-08-2018)
rolator gekocht Review by Gerard Janzen
Heb rolator gekocht is snel geleverd ben zeer tevreden ik beveel Tomzorg aan (Geplaatst op 28-08-2018)
Moest snel een rollator hebben en die is supersnel geleverd. Review by Maassen
Moest snel een rollator hebben en die is supersnel geleverd. (Geplaatst op 05-07-2018)
snelle levering Review by Anoniem
snelle levering. De rollator is voor mijn moeder maar zij is er blij mee. De prijs is ook erg positief. (Geplaatst op 04-07-2018)

Artikelen 1 tot 10 van 18 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen review

Contactgegevens

* Verplichte velden