Gemino rollator

Gemino is een rollator merk van Sunrise Medical. Sunrise Medical is een groot medisch bedrijf dat zich richt op het produceren en verkopen van zeer hoge kwaliteit medische hulpmiddelen. Naast Gemino rollators worden er ook scootmobielen en rolstoelen onder andere merken gemaakt. De kwaliteit van Gemino rollators is zeer hoog. Samen met Topro is Gemino het premium segment van de markt.

De keuze mogelijkheden

Zoals geschreven zijn Gemino rollators samen met de rollators van Topro de top van de rollatormarkt. Een echt kwaltieits- en premiummerk dus. Je kunt deze twee merken een beetje zien als BMW en Mercedes in de rollatormarkt: allebei goed, maar wat iemand uiteindelijk kiest is vaak persoonlijk. Dat is met dit merk ook zo. Het zal niet gek zijn dat het productaanbod van Gemino nauw overeenkomt met Topro. Er zijn drie verschillende modellen:

  • Gemino 20
  • Gemino 30 (en 30 Comfort)
  • Gemino 60

Gemino 20

De Gemino 20 is het instapmodel van de Gemino rollators. Een prima rollator voor een relatief scherpe prijs. De Gemino 20 is uitbreidbaar met veel accessoires zoals bijvoorbeeld een dienblad, stokhouder of rugleuning. Verder heeft de Gemino 20 een relatief hoog maximaal gebruikersgewicht van 150 kg.

Gemino 30

De Gemino 30 is het topmodel van Gemino. Dit type wordt veel gekozen. Hij is er in twee varianten: de normale en de comfort versie. Het verschil tussen deze twee is dat de comfort versie nog iets zachtere wielen heeft. Hierdoor is het totaalgewicht wel iets zwaarder. Een leuk pluspunt is dat de Gemino 30 in veel mooie kleuren leverbaar is. Meer informatie of bestellen? Bekijk dan 1 van onderstaande productpagina’s.

Gemino 60

De Gemino 60 is het robuuste model van Gemino. Dit model is bij uitstek geschikt voor wat ruwer terrein. De Gemino 60 is breder dan een standaard rollator en daardoor vooral op wat ruwer terrein stabieler. Daarnaast zijn de wielen groot en van wat zachter materiaal. Net als andere Gemino rollators is ook de Gemino 60 met een breed arsenaal aan accessoires te voorzien. Meer informatie of bestellen? Bekijk dan hieronder de productpagina’s.

Veel verschillende soorten accessoires

Een pluspunt bij Gemino rollators is dat ieder model volledig naar wens is samen te stellen. Er zijn veel accessoires en onderdelen leverbaar. Natuurlijk zijn er standaard accessoires zoals stokhouders en dienbladen. Er zijn ook meer specifiekere accessoires leverbaar zoals een vertraagrem, eenzijdige rembediening of zelfs ”Gemino speedcontrol” (een systeem dat automatisch remt bij plotselinge versnelling, dit is wel specifiek en erg kostbaar)

Garantie op Gemino rollators

Bij kwaliteitsproducten horen natuurlijk ook goede garantievoorwaarden. Meestal heb je het niet nodig, maar als er toch een uitgebreide garantiedekking op zit is dat wel extra fijn. Gemino heeft goede producten en geeft op iedere Gemino rollator maar liefst 5 jaar garantie. Er mankeert sporadisch wat aan deze rollators, maar mocht er dan toch ooit iets zijn dan weet u in ieder geval dat dit goed zit. Het betreft garantie op productiefouten. Normale zaken als slijtage, het bijstellen van een rem, etcetera, vallen niet onder de garantie.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general