Handbewogen rolstoel

24 november 2022

Ben je op zoek naar een handbewogen rolstoel? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste handbewogen rolstoelen van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een handbewogen rolstoel met elektrische aandrijving die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste handbewogen rolstoel met vering van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste handbewogen rolstoelen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede handbewogen rolstoel met sta functie te pakken!

Multimotion Rolstoel M1 - Breedte 45 cm, MultiMotion

★★★★★
179,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit is een comfortabele, stabiele rolstoel waarmee u korte uitstapjes kunt maken.
Deze MultiMotion is verkrijgbaar in 2 zitbreedtes; 45 cm en 50 cm. De juiste zitbreedte bepaald u door uw heupbreedte te meten en hierbij 4 cm op te tellen (dus heupbreedte + 4 cm = zitbreedte).
...

MultiMotion Rolstoel M1 - Breedte 50cm, MultiMotion

★★★★★
179,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit is een comfortabele, stabiele rolstoel waarmee u korte uitstapjes kunt maken.
Deze MultiMotion is verkrijgbaar in 2 zitbreedtes; 45 cm en 50 cm. De juiste zitbreedte bepaald u door uw heupbreedte te meten en hierbij 4 cm op te tellen (dus heupbreedte + 4 cm = zitbreedte).
...

Opvouwbare Rolstoel Excel G-Lite Pro 24" Zitbreedte 45 cm, Excel

★★★★★
325,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De G-Lite Pro is een lichtgewicht rolstoel, uitstekend geschikt om mee te nemen. Het geheel weegt namelijk minder dan 12 kg! Lichtgewicht achterwielen met een nieuwe generatie polyurethaan lekvrije banden. Dit betekent een lagere rolweerstand en hierdoor kunt u lichter rijden;De bekleding is...

Lichtgewicht rolstoel MultiMotion M5 - 50 cm zitbreedte, MultiMotion

★★★★★
299,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De lichtgewicht rolstoel van Multimotion is met een gewicht van slechts 13,9 kilogram een echte lichtgewicht rolstoel.

De MultiMotion rolstoel M5 is gemakkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld de auto of het openbaar vervoer. Dit is gemakkelijk omdat niet alleen de wielen van de...

Opvouwbare Rolstoel Dynamic Zwart, Romed

★★★★★
219,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Romed Dynamic is een sterke rolstoel welke beschikbaar is in 3 verschillende kleuren. De rolstoel beschikt over een comfortabele nylon zitting en is inklapbaar waardoor deze makkelijk meegenomen kan worden. Door de flip-up armresten en uitklapbare voetresten kan de gebruiker makkelijk in- en...

ROLSTOEL ECOTEC ZONDER TROMMELREM ZITBREEDTE 42 CM, Drive

★★★★★
199,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

standaard lichtgewicht opvouwbare rolstoel van het Topmerk Drive.
Het model Ecotec is een bestseller onder de rolstoelen.
Goede kwaliteit voor een bijzonder scherpe prijs!
Kenmerken zijn: Actief, mobiel en flexibel
Roest bestendig frame
Armleggers wegklapbaar
...

Aqulia - Jazz opvouwbare Rolstoel - Lichtgewicht - 46cm zitbreedte, Aqulia

★★★★★
269,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze rolstoel biedt alles in één design

De Aqulia opvouwbare rolstoel is zo ontworpen dat deze u veel voordelen biedt. De rolstoel is een prettige combinatie tussen flexibiliteit & wendbaarheid. De rolstoel wordt veelvuldig ingezet in instellingen en kan door z'n robuuste frame...

Lichtgewicht rolstoel MultiMotion M5 - 45 cm zitbreedte, MultiMotion

★★★★★
299,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De lichtgewicht rolstoel M5 van MultiMotion is een echte lichtgewicht rolstoel. Met een gewicht van slechts 13,9 kilo is deze een van de lichtste rolstoelen in Nederland.

De lichtgewicht rolstoel van MultiMotion is tevens zeer compact op te vouwen. Met slechts...

Lichtgewicht rolstoel Jazz S 50 massieve banden - 46 cm zitbreedte, Vermeiren.be

★★★★★
219,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Merk: Vermeiren.
Totaal gewicht van de rolstoel: 15.2 Kg
Gewicht zonder wielen en voetsteun: 9.8 Kg.
Stabiele, robuuste en betrouwbare constructie.
Wielen zijn eenvoudig afneembaar.
Gemakkelijk in te klappen door de zitting omhoog te bewegen.
Voetsteunen...

Rolstoel transport rolstoel Ecotec Drive, Drive

★★★★★
214,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Goedkope rolstoel van Drive maar wel van zeer hoge kwaliteit! die kunt u hier kopen! Deze drive duwrolstoel is lichtgewicht en makkelijk op de vouwen. deze kunt u direct hier goedkoop kopen.
Met een Zitbreedte van 45CM

Wat kost een handbewogen rolstoel gemiddeld?

Wil je een handbewogen rolstoel met elektrische aandrijving kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een handbewogen rolstoel met sta functie. De gemiddelde aankoopprijs van een handbewogen rolstoel met vering is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €240,10.

Wat is een goede goedkope handbewogen rolstoel met elektrische aandrijving?

Nu je de gemiddelde prijs van een handbewogen rolstoel weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een handbewogen rolstoel met vering gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €240,10 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte handbewogen rolstoelen op Bol.com. Zo vinden we in de MultiMotion Rolstoel M1 - Breedte 50cm de goedkoopste beste verkochte handbewogen rolstoel.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte handbewogen rolstoel met sta functie op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 handbewogen rolstoelen is 5 sterren.

De handbewogen rolstoel met elektrische aandrijving met de beste reviews is de Multimotion Rolstoel M1 - Breedte 45 cm. Bij de aanschaf van deze handbewogen rolstoel ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Aqulia - Jazz opvouwbare Rolstoel - Lichtgewicht - 46cm zitbreedte. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general