Transport rolstoel

25 november 2022

Ben je op zoek naar een transport rolstoel? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste transport rolstoelen van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een transportrolstoel die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste transport rolstoel lichtgewicht van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste transport rolstoelen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede transportrolstoelen te pakken!

Plaza PL2 Transport Rolstoel Zwart Lichtgewicht Inclusief Zitkussen, Scootplaza

179,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Transport Rolstoel Plaza PL2 is speciaal gemaakt voor intensief gebruik in zorginstellingen, ziekenhuizen en bij particulieren. Het is een ideale rolstoel om mee te nemen omdat de rolstoel niet alleen opvouwbaar is, maar u ook de rugleuning nog eens kunt inklappen. Dit zorgt ervoor dat u...

Aidapt transport rolstoel opvouwbaar - 8.5kg, Aidapt

★★★★★
284,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Compacte transport rolstoel.
Deze rolstoel is extreem compact en lichtgewicht door het aluminium frame.
Deze rolstoel is ideaal voor gelegenheidsgebruikers, de stoel is gemakkelijk in enkele seconden in te klappen en past in de meeste kofferbakken van auto's.
De rolstoel weegt...

Rolstoel transport rolstoel Ecotec Drive, Drive

★★★★★
214,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Goedkope rolstoel van Drive maar wel van zeer hoge kwaliteit! die kunt u hier kopen! Deze drive duwrolstoel is lichtgewicht en makkelijk op de vouwen. deze kunt u direct hier goedkoop kopen.
Met een Zitbreedte van 45CM

Excel 9.9 Transport Rolstoel, Excel

339,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Excel 9.9 Transport Rolstoel Scootplaza exclusive edition is de lichtste rolstoel die compleet echt minder dan 10 kg weegt; om precies te zijn 9,9 kg! De doordachte lichtgewicht constructie i.c.m. de geprofileerde zitting en extra doorgebogen rugleuning bieden extra veel zit- en...

Drive Expedition Plus rolstoel - compacte transport rolstoel, Drive

★★★★★
216,90
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Duwstoel Sterre is comfortabel met vele stelmogelijkheden en geschikt als reisgenoot.

Duwstoel Sterre is een comfortabele duwstoel met met een sterk frame wat de sterre tevens zeer stabiel maakt tot een gebruikersgewicht van 130 kilo. De Sterre is zeer eenvoudig in te klappen en de...

Transport Rolstoel Excel Access, Excel

229,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De transport rolstoel Excel Access is een comfortabele lichtgewicht transportrolstoel. Het is een ideale rolstoel om mee te nemen omdat de rolstoel niet alleen opvouwbaar is, maar u ook de rugleuning nog eens kunt inklappen. Dit zorgt ervoor dat u de Excel...

Aidapt transport rolstoel - aluminium - compact - hammerd effect, Aidapt

219,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze aluminium transport rolstoel is extreem compact en heeft een lichtgewicht frame van 10,3 kg.

  • De transport rolstoel is ideaal voor incidentele of eerste gebruikers die een sterke, betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken rolstoel willen.
  • Op te vouwen in enkele...

Aidapt transport rolstoel - staal - compact, Aidapt

194,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze stalen transport rolstoel is extreem compact en heeft een lichtgewicht frame de transport rolstoel ideaal voor incidentele of eerste gebruikers die een sterke, betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken rolstoel willen.

  • Rolstoel met lichtgewicht frame ideaal voor incidentele of...

Aidapt transport rolstoel opvouwbaar - 8.5kg - rood, Aidapt

284,55
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Compact Transport Aluminium rolstoel van Aidapt heeft een uiterst compact en lichtgewicht aluminium frame. Deze rolstoel is ideaal voor de occasionele of eerste gebruiker die een sterke, betrouwbare en eenvoudig te gebruiken rolstoel wil die overal mee naartoe gaat en in enkele seconden op te...

Aidapt transport rolstoel - aluminium - compact - rood, Aidapt

249,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze aluminium transport rolstoel is extreem compact en heeft een lichtgewicht frame van 10,3 kg.

  • De transport rolstoel is ideaal voor incidentele of eerste gebruikers die een sterke, betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken rolstoel willen.
  • Op te vouwen in enkele...

Wat kost een transport rolstoel gemiddeld?

Wil je een transportrolstoel kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een transportrolstoelen. De gemiddelde aankoopprijs van een transport rolstoel lichtgewicht is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €240,70.

Wat is een goede goedkope transportrolstoel?

Nu je de gemiddelde prijs van een transport rolstoel weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een transport rolstoel lichtgewicht gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €240,70 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte transport rolstoelen op Bol.com. Zo vinden we in de Plaza PL2 Transport Rolstoel Zwart Lichtgewicht Inclusief Zitkussen de goedkoopste beste verkochte transport rolstoel.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte transportrolstoelen op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 transport rolstoelen is 3.67 sterren.

De transportrolstoel met de beste reviews is de Plaza PL2 Transport Rolstoel Zwart Lichtgewicht Inclusief Zitkussen. Bij de aanschaf van deze transport rolstoel ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Plaza PL2 Transport Rolstoel Zwart Lichtgewicht Inclusief Zitkussen. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general