• 75.000+ tevreden klanten Klanten geven Tomzorg een 9,1
  • Dé online zorgwinkel van Nederland Grootste aanbod & deskundig advies
  • Vragen? Bel, e-mail of kom langs!
Onze showroom is gesloten.Lees meer

Corona beleid

Wilt u onze showroom bezoeken? 
Graag, want we geven u graag persoonlijk advies. Maar we willen op een zo veilig mogelijke manier de tijd voor u nemen.
En daarom vragen we u ons vooraf even te bellen om een afspraak te maken (max. 3 personen). Het gebruik van mondkapjes is in de showroom is verplicht. 
Bent u uw mondkapje vergeten? Geen probleem dan krijgt u er een van ons. Uiteraard kunt u uw handen bij binnenkomst desinfecteren.
 
Op deze manier hopen we u op een prettige en veilige manier te kunnen helpen! Bel voor een afspraak naar: 085 - 000 00 00

Care Experience Center

Tomzorg heeft een perfect bereikbare Showroom in het midden van het land. Daar kunt u alle (zorg)producten uitproberen en testen. De showroom van 500m2 staat vol met alle (zorg)producten; Rollators, Rolstoelen, Scootmobielen, Hoog Laag bedden, Sta-op stoelen, Douchestoelen, Toiletverhogers, Krukken, Looprekken en nog veel meer. Waarbij er ook nog is een testbaan is van 400m2 waar u de Scootmobielen, Rolstoelen en Rollators uitgebreid kan testen.

U kunt alle product uitgebreid testen onder professioneel begeleiding van ons Tomzorg team. U krijgt eerlijk advies waarbij echt tevreden de deur uit gaat. Want wij nemen uitgebreid de tijd voor u en hebben natuurlijk koffie, Thee en andere versnaperingen voor u klaar staan. Waarna u bijna altijd de (zorg)producten mee kan nemen en/of een tijdsafspraak maken voor de levering.

Een voordeel zodra u met de auto bent. Dan kunnen wij samen ook gelijk kijken of de Rollator in uw auto past en ook daar helpen wij u bij. Zodat het altijd veilig gebeurd.

Bereikbaar met de auto, Bus of Trein

Wij zijn perfect bereikbaar met de auto. Indien u vanaf de snelweg komt rijdt u om de Mc Donalds heen en u rijdt direct (parallel aan het spoor) op Het Tomzorg pand af. U kunt vervolgens recht voor de deur parkeren.

Wanneer u met de Trein of Bus komt dan loopt u 70m recht vanuit het station op ons pand af. Indien u vanaf Amsterdam komt bent u langs het pand gereden.

De testbaan

Wij hebben een grote overdekte (400m2) testbaan waarop u alle Scootmobielen, Rolstoelen, Rollators kunt testen. Wij hebben een stoep en straat met stoeptegels, een bruggetje en een heel slalomgedeelte. Waardoor wij u volledig helpen om een realistisch beeld te krijgen van het dagelijks gebruik van uw Scootmobiel, Rolstoel of Rollator. U kunt alle (zorg)producten naast elkaar uitproberen, want als u alle rollators wilt testen op de testbaan dan kan en mag dat. Het gaat erom dat u tevreden bent.

Technische dienst

Heeft u iets aan een product en u wilt langskomen, dan mag dat natuurlijk. Daarvoor maken wij graag een afspraak zodat wij ook zeker weten dat wij u direct kunnen helpen. De afspraken die maken wij dan op de volgende dagen en tijden. Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 t/m 14:00 uur. Want dan is onze technische dienst binnen.

Wij horen en helpen u graag.