• 75.000+ tevreden klanten Klanten geven Tomzorg een 9,1
  • Dé online zorgwinkel van Nederland Grootste aanbod & deskundig advies
  • Vragen? Bel, e-mail of kom langs!
Onze showroom is gesloten.Lees meer

Corona beleid

Wilt u onze showroom bezoeken? 
Graag, want we geven u graag persoonlijk advies. Maar we willen op een zo veilig mogelijke manier de tijd voor u nemen.
En daarom vragen we u ons vooraf even te bellen om een afspraak te maken (max. 3 personen). Het gebruik van mondkapjes is in de showroom is verplicht. 
Bent u uw mondkapje vergeten? Geen probleem dan krijgt u er een van ons. Uiteraard kunt u uw handen bij binnenkomst desinfecteren.
 
Op deze manier hopen we u op een prettige en veilige manier te kunnen helpen! Bel voor een afspraak naar: 085 - 021 24 24

Care Experience Center

Tomzorg heeft een perfect bereikbare Showroom in het midden van het land namelijk in Breukelen langs de A2. Daar kunt u alle (zorg)producten uitproberen en testen. De showroom van 500m2 staat vol met alle (zorg)producten; Rollators, Rolstoelen, Scootmobielen, Hoog Laag bedden, Sta-op stoelen, Douchestoelen, Toiletverhogers, Krukken, Looprekken en nog veel meer. Waarbij er ook nog is een testbaan is van 400m2 waar u de Scootmobielen, Rolstoelen en Rollators uitgebreid kan testen.

U kunt alle product uitgebreid testen onder professioneel begeleiding van ons Tomzorg team. U krijgt eerlijk advies waarbij echt tevreden de deur uit gaat. Want wij nemen uitgebreid de tijd voor u en hebben natuurlijk koffie, Thee en andere versnaperingen voor u klaar staan. Waarna u bijna altijd de (zorg)producten mee kan nemen en/of een tijdsafspraak maken voor de levering.

Een voordeel zodra u met de auto bent. Dan kunnen wij samen ook gelijk kijken of de Rollator in uw auto past en ook daar helpen wij u bij. Zodat het altijd veilig gebeurd.

Bereikbaar met de auto, Bus of Trein

Wij zijn perfect bereikbaar met de auto omdat wij langs de A2 zitten en praktisch naast het NS station Breukelen. Indien u vanaf de snelweg komt rijdt u om de Mc Donalds heen en u rijdt direct (parallel aan het spoor) op Het Tomzorg pand af. U kunt vervolgens recht voor de deur parkeren.

Wanneer u met de Trein of Bus komt dan loopt u 70m recht vanuit het station op ons pand af. Indien u vanaf Amsterdam komt bent u langs het pand gereden.

De testbaan

Wij hebben een grote overdekte (400m2) testbaan waarop u alle Scootmobielen, Rolstoelen, Rollators kunt testen. Wij hebben een stoep en straat met stoeptegels, een bruggetje en een heel slalomgedeelte. Waardoor wij u volledig helpen om een realistisch beeld te krijgen van het dagelijks gebruik van uw Scootmobiel, Rolstoel of Rollator. U kunt alle (zorg)producten naast elkaar uitproberen, want als u alle rollators wilt testen op de testbaan dan kan en mag dat. Het gaat erom dat u tevreden bent.

Open zonder afspraak

Kom langs en u mag altijd zonder afspraak langs komen op de volgende dagen op onderstaand adres:

  • Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 t/m 17:00 uur
  • Zaterdag van 10:00 t/m 15:00 uur

Tomzorg B.V.

De Corridor 2

3621 ZB Breukelen

U mag natuurlijk wel bellen naar 085 021 24 24 (lokaal tarief) voor een afspraak op werkdagen, maar het is niet nodig.

Technische dienst

Heeft u iets aan een product en u wilt langskomen, dan mag dat natuurlijk. Daarvoor maken wij graag een afspraak zodat wij ook zeker weten dat wij u direct kunnen helpen. De afspraken die maken wij dan op de volgende dagen en tijden. Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 t/m 14:00 uur. Want dan is onze technische dienst binnen.

Wij horen en helpen u graag.