• 75.000+ tevreden klanten Klanten geven Tomzorg een 9,1
  • Dé online zorgwinkel van Nederland Grootste aanbod & deskundig advies
  • Vragen? Bel, e-mail of kom langs!
Onze showroom is gesloten.Lees meer

I.v.m. Corona hebben wij momenteel te maken met vertraagde leveringen vanuit onze leveranciers. Hierdoor is het mogelijk dat wij uw bestelling niet direct de volgende werkdag uit kunnen leveren. Wij vragen om uw begrip hiervoor.

 

Verzendvoorwaarden

Levering en verzending bij Tomzorg

Het afleveren van de meeste van onze producten gaat via PostNL. In sommige gevallen wordt gebruik gemaakt van GLS, DPD, DHL of HCL. Een reden daarvoor kan zijn dat u bijvoorbeeld een bed op locatie wilt laten monteren.

Afleveren en monteren

Zodra u kiest voor het monteren van u product dan is er altijd eerst telefonisch contact over het aflevermoment, zodat de monteur direct aan de slag kan.

Bezorgtijden

PostNL bezorgt pakketen van maandag t/m zaterdag tussen 08:00 en 21:30 uur. U krijgt via PostNL een e-mail waarin meestal een tijdsblok van gemiddeld 2 à 3 uur wordt aangegeven waarin de bestelling geleverd wordt. In de e-mail staat ook een track and trace code waarmee u de verzending kunt volgen.

Spoedleveringen

Spoedleveringen zijn mogelijk. Bij veel producten wordt dit aangegeven als extra optie tijdens het bestellen. Mocht u twijfelen dan kunt u altijd eerst even bellen.

Verzendvoorwaarden

Bedrijfslocatie of particulier adres

Onze transporteur heeft een eigen databank waarin staat welke dagen uw bedrijfslocatie open is. Op basis hiervan besluit de transporteur het product wel of niet op zaterdag aan te bieden.

Op een particulieradres kan er altijd worden geleverd van maandag t/m zaterdag.

Bereikbaarheid

Alle bezorgadressen moeten normaal met de auto en op de begaande grond bereikbaar zijn. Indien u niet aanwezig was tijdens het aflevermoment dan probeert het transportbedrijf het bij uw buren. Is dit ook niet mogelijk, dan gaat uw order naar het dichtstbijzijnde depot. Daar kunt u uw order afhalen volgens de gegevens die op uw instructiekaartje staan.

Bezorgen op een flat

Wij willen de tijd nemen voor een bezorging bij u aan huis of uw appartement! Voor de bezorging op een appartement en/of een verdieping hoger dan de begane grond gelden de volgende spelregels.

  • Als uw gebouw geen lift heeft en uw verdieping is niet hoger is dan de 5e etage, dan wordt uw bestelling aan uw deur afgeleverd.
  • Als uw gebouw een lift heeft wordt er op elke verdieping aan de deur afgeleverd, ongeacht de verdieping.

Mocht uw situatie er niet tussen staan, neemt u dan even contact op via 085-021 24 24 en hou uw ordernummer bij de hand.

Afhalen bij u in de buurt

 

 

Verzendkosten

Bij Tomzorg is het transport in Nederland gratis, tenzij het orderbedrag onder de € 49,95 komt. Als het totale facuurbedrag onder de € 49,95 uitkomt, wordt er een verzendbijdrage van € 6,95 gerekend. In België en Duitsland wordt er een verzendbijdrage gevraagd van € 6.95 als de order onder € 49,95 uitkomt. Voor orders met een totaal vanaf  € 49,95 wordt er een bijdrage van € 9.95 gevraagd.

Levertijden

Wanneer u een product wil bestellen houdt u dan rekening met de genoemde levertijden op de website. Bij alle producten in onze webshop staat een indicatieve levertijd aangegeven die hieronder worden uitgelegd:

  • 1-2 werkdagen: Dit artikel wordt normaal gesproken na 1 werkdag geleverd indien voor 12:00 uur besteld. Zater/Zon- en feestdagen uitgesloten.
  • 3-5 werkdagen: Het product kan alsnog binnen 1 werkdag worden verzonden. U ontvangt op de avond voordat u het product ontvangt een volgcode zodat u weet wanneer het product komt. 
  • +5 werkdagen: Dit artikel wordt uiterlijk na 5 werkdagen bij u bezorgd. Zodra het langer duurt wordt u per E-mail op de hoogte gehouden.
  • Op aanvraag: Dit artikel heeft een langere levertijd. U kunt hierover gerust contact met ons opnemen.

Wanneer u meerdere producten besteld met verschillende levertijden wordt voor de bezorging altijd de langste tijd genomen. Om dit te voorkomen kunt u ook meerdere bestellingen plaatsen.

Bekijk ook onze verzendvoorwaarden.

Terug naar www.tomzorg.nl