Bedbeugels

Ben je op zoek naar een bed beugel? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste bedbeugel van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een bedbeugels die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste enkele bedbeugel van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste bedbeugel van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede dubbele bedbeugel te pakken!

Aidapt - transferbeugel - bedbeugel - verstelbaar - 2 persoons bed - Wit, Aidapt

★★★★★
49,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Solo bed hangrepen set helpt overeind komen in het bed. De steun schuift onder het matras en kan in maat aangepast worden van 96 cm tot 158 cm. De ene kant kan eventueel naar beneden worden gedraaid om makkelijker uit het bed te kunnen stappen.


...

Bedsteun / bedbeugel / bedgreep met steunpoten. Voor boxspring bed en bed zonder ombouw om matras., MultiMotion

★★★★★
59,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De hoogte van het bed ZONDER matras MOET tussen de 42 cm en 53 cm hoog zijn. Dit is dus de hoogte van de onderkant van het matras wanneer deze op het bed ligt. Als uw bed hoger of lager dan dit is dan zal de bedsteun NIET passen.
Let op!
Deze bedsteun is alleen geschikt...

Bedsteun - Bedbeugel INCL Lampje - Transferbeugel - Bedgreep - In hoogte verstelbaar - Tot 100 kg - Gemakkelijk in elkaar te zetten, Pridano

★★★★★
59,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Bedsteun om het in- en uit bed stappen gemakkelijker te maken. Het is gemakkelijk te instaleren en heeft een stevige uitvoering. Wordt geleverd met een lampje voor bijvoorbeeld het lezen van een boek.
Het horizontale deel van de bedsteun wordt onder het matras geplaatst. Met de...

Aidapt bedbeugel transferbeugel - 1 persoons bed, Aidapt

★★★★★
54,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze bedbeugel helpt u gemakkelijk zelfstandig in en uit het bed te stappen. De handgreep steekt boven het bed uit, terwijl het basisframe onder uw matras wordt gelegd zodat er voldoende steun is. De transferbeugel is uitschuifbaar bij het basisframe. Het is speciaal ontworpen voor gebruik op...

Aidapt bedbeugel transferbeugel - 1 persoons bed, Aidapt

★★★★★
54,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Transferbeugel van het merk Aidapt speciaal ontwikkeld voor lattenbodems. Een transferbeugel is een hulpmiddel dat het in en uit bed stappen gemakkelijker en veiliger maakt. Deze transferbeugel is ook geschikt voor een persoons bed. Maximaal met 160 kg te belasten. De beugel is 50 cm hoog.

Bedbeugel in hoogte verstelbaar - Transferbeugel - Wit, Aidapt

★★★★★
62,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De bedbeugel helpt de gebruiker om in en uit bed te komen. De in en uitstap hulp wordt eenvoudig aan één kant van het bed bevestigd. Tevens is het frame zo ontwikkeld dat deze onder elk matras past. De bedtransfer is in hoogte verstelbaar, 7 hoogte instellingen. Zo kan de bedbeugel op de voor...

Abena Abri-Bag Wegwerp Toiletstoel / Postoel zakken - 20 Stuks - WC Stoel beschermzakken met Absorberende Inlegger - Voor Toiletstoel, Postoel, WC Stoel, Abena

★★★★★
22,89
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Maak kennis met onze handige wegwerp toiletstoelzakken, inclusief een super absorberende inlegger die speciaal is ontworpen voor het opvangen van urine en ontlasting. De inlegger kan tot wel 630 ml vocht absorberen en omzetten in een stevige gel, waardoor verspreiding van urinegeur wordt...

Bed beschermhekje rail barrière - Bed hulpmiddel - Niet meer uit bed vallen - Handig voor kinderen en ouderen 120 cm grijs, IKONKA

★★★★★
38,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Word je midden in de nacht wakker en merk je dat je peuter moeite heeft met slapen? Kun je niet slapen omdat je bang bent dat je kind op de grond valt. In een dergelijke situatie zal een veiligheidshek zeer nuttig zijn! De praktische beschermhek voor het bed zorgt ervoor dat iemand die...

Bedsteun - Bedbeugel - Bedgreep - Transferbeugel - Verstelbaar - met Riemen voor extra Stevigheid, Beddaidinnova

69,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit handvat voor bedden helpt mensen om eenvoudiger en veiliger op te staan en te gaan liggen. Heeft 5 mogelijke hoogtes en bevat 2 verstelbare riemen om het aan de bedbodem te bevestigen. Eenvoudig te installeren aan de hand van de instructies.

Een...

Bedbeugel Dubbel en Verstelbaar - Transferbeugel - Wit, Aidapt

★★★★★
69,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Aqulia Dubbele Bedbeugel voorkomt vallen en helpt tijdens het opstaan

De Aqulia Dubbele Bedbeugel dient ter valpreventie in bed voor ouderen en kinderen. De Aqulia Dubbele Bedbeugel biedt ook extra ondersteuning bij het opstaan uit bed. Tevens kan de Bedbeugel helpen bij het draaien in...

Wat kost een bed beugel gemiddeld?

Wil je een bedbeugels kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een dubbele bedbeugel. De gemiddelde aankoopprijs van een enkele bedbeugel is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €53,50.

Wat is een goede goedkope bedbeugels?

Nu je de gemiddelde prijs van een bed beugel weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een enkele bedbeugel gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €53,50 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte bedbeugel op Bol.com. Zo vinden we in de Abena Abri-Bag Wegwerp Toiletstoel / Postoel zakken - 20 Stuks - WC Stoel beschermzakken met Absorberende Inlegger - Voor Toiletstoel, Postoel, WC Stoel de goedkoopste beste verkochte bed beugel.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte dubbele bedbeugel op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 bedbeugel is 5 sterren.

De bedbeugels met de beste reviews is de Bedsteun - Bedbeugel - Bedgreep - Transferbeugel - Verstelbaar - met Riemen voor extra Stevigheid. Bij de aanschaf van deze bed beugel ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Bedsteun - Bedbeugel - Bedgreep - Transferbeugel - Verstelbaar - met Riemen voor extra Stevigheid. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Tomzorg.nl
Logo