Dekenbogen

Ben je op zoek naar een dekenboog? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste dekenbogen van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een bedboog voor voeten die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste deken boog van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste dekenbogen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede verstelbare dekenboog te pakken!

VITILITY Dekenboog - Bedhulpmiddel, Vitility

★★★★★
33,61
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De dekenboog is een metalen frame dat voorkomt dat het beddengoed op de benen en voeten rust. De onderkant van het metalen frame schuift men tussen het matras en de bedbodem.
De bovenkant van het metalen frame vormt de steun voor het beddengoed. Het frame bestaat uit twee delen en kan...

Moretti dekenboog - 40 cm hoog, Moretti

34,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De dekenboog is een metalen frame dat voorkomt dat het beddengoed op de benen en voeten rust.
De onderkant van het metalen frame schuift men tussen het matras en de bedbodem. De bovenkant van het metalen frame vormt de steun voor het beddengoed.

  • Hoogte 40...

Careline dekenboog wit - 55 x 34 x 32 cm, Careline

29,89
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze dekenboog is makkelijk te gebruiken om een deken omhoog te houden.


Te gebruiken na een operatie of als u een been heeft gebroken.
De dekenboog heeft genoeg plek onder de boog om te kunnen omdraaien tijden het slapen.
  • Afmetingen: 55x34x32 (bxhxd)
  • ...

PREMIS - DEKENBOOG - VERSTELBAAR - INCLUSIEF CLIP - VOOR THUIS, Premis

79,19
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Premis Medical dekenboog voor thuis.

Deze dekenboog van Premis Medical is speciaal voor thuis, omdat deze verstelbaar is met een clip.
Een dekenboog, ook wel een bedboog of dekensteun genoemd, zorgt er in de eerste plaats voor dat het gewicht van lakens en dekens...

Able2 Dekenboog Verstelbaar, Comforthulpmiddelen

59,80
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dekenboog


Deze metalen dekenboog met plastic coating voorkomt dat het gewicht van beddengoed op de benen of voeten rust. De basis van de dekenboog schuift u onder de matras. Het beddengoed plaatst u over het frame. Zo blijven benen en voeten vrij van druk. In hoogte verstelbaar...

Lakenspanners - Elastische lakenspanners - Eerste hulp bij het bed opmaken - 8 stuks, Vita Wonen

14,75
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Productbeschrijving Met deze lakenspanners wordt het opmaken van het bed voor iedereen een plezier!

  • De lakenspanners moeten op de hoeken van het matras aan de onderzijde gespannen worden. Zo blijft je beddengoed strak en netjes zitten;
  • Doordat de spanners elastisch zijn,...

Aidapt dekenboog verstelbaar, Aidapt

★★★★★
52,76
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Handig voor mensen die lijden aan zweren of irritatie van het lichaam of mensen die recentelijk een operatie hebben ondergaan.
De basis van de VY440 is te plaatsen aan de lange zijdes of aan het voeteneind van het matras, hierdoor rust het dekbed niet op de voeten of benen.
Wanneer...

Vitility bedhek / bedsteun / bedrandsteun - Verstelbaar (Breedte 92-114 cm / hoogte 87-106 cm), Vitility

89,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Door de bedsteun Solid vast te pakken heeft men steun bij het in en uit bed stappen. Tevens voorkomt de bedsteun uit bed vallen. De bedsteun biedt veiligheid in en rondom het bed. De hoogte van de bedsteun is verstelbaar naar eigen wens. De twee poten staan op de grond en zijn voorzien van...

DEKENBOOG PREMIS, Premis

89,24
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De dekenboog voor ziekenhuizen van Premis Medical

Deze dekenboog van Premis Medical is speciaal voor ziekenhuizen, omdat de pin die de dekenboog versteld niet kwijt kan raken, dankzij de bevestiging met een kettinkje. Een dekenboog, ook wel een bedboog of dekensteun genoemd, zorgt er in de...

Wat kost een dekenboog gemiddeld?

Wil je een bedboog voor voeten kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een verstelbare dekenboog. De gemiddelde aankoopprijs van een deken boog is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €53,11.

Wat is een goede goedkope bedboog voor voeten?

Nu je de gemiddelde prijs van een dekenboog weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een deken boog gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €53,11 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte dekenbogen op Bol.com. Zo vinden we in de Lakenspanners - Elastische lakenspanners - Eerste hulp bij het bed opmaken - 8 stuks de goedkoopste beste verkochte dekenboog.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte verstelbare dekenboog op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 dekenbogen is 5 sterren.

De bedboog voor voeten met de beste reviews is de Moretti dekenboog - 40 cm hoog. Bij de aanschaf van deze dekenboog ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Moretti dekenboog - 40 cm hoog. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general