Relaxstoel

Een relaxstoel is een comfortabele fauteuil die wat extra ondersteuning biedt in bijvoorbeeld de rugleuning, voetensteun en zitvlak. De stoel is vergelijkbaar met de sta-op stoel maar bij veel relaxstoelen ontbreekt de sta-op hulp. De relaxstoelen van Tomzorg hebben die sta-op functie echter wél. Als u dus niet alleen zitcomfort zoekt maar ook een beetje hulp kunt gebruiken bij het opstaan en gaan zitten, kijk dan bij ons assortiment relaxstoelen.

Hoe werkt een relaxstoel?

Bij een relaxstoel zijn verschillende onderdelen verstelbaar om extra comfort en ondersteuning te geven. Dit komt doordat de fauteuil aangepast is met – afhankelijk van het type – één tot vier motoren. De bediening hiervan gaat in de meeste gevallen met een afstandsbediening. Zo kunt u op uw gemak in de stoel blijven zitten terwijl u de stoel instelt naar uw wensen. Naarmate de stoel meer motoren heeft, kunnen de diverse verstelmogelijkheden afzonderlijk worden bediend.

Een relaxstoel is ideaal om ontspannen in te zitten maar ook perfect om rustmomenten in te vinden, bijvoorbeeld om de vermoeide benen wat rust te geven en te ondersteunen. Ook kunnen de stoelen zó versteld worden dat zelfs slapen hierin plezierig is.

In de video geeft Tomzorg uitleg over alle soorten stoelen en vertelt ook over de (ergonomische) voordelen van de diverse stoelen in combinatie met de diverse motoren.

Een relaxstoel op maat

Een relaxstoel wordt vaak specifiek voor uw postuur geleverd. U kunt prima via de telefoon of via het internet bestellen, maar als u dat liever heeft bent u natuurlijk ook altijd welkom bij ons in de winkel om te komen proefzitten en kunnen we de stoel voor u aanmeten.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general