Slaapkamer accessories

Er zijn verschillende slaapkamer zorgaccessoires van bedverhogers t/m patiëntenliften. Alle slaapkamer accessoires hebben één ding met elkaar gemeen en dat is veiligheid en comfort.

Slaapkamer accessoires

Er zijn verschillende slaapkamer zorgaccessoires van bedverhogers, bedsteunen, bedverhogers, bedheffers, kussens t/m patiëntenliften. Dankzij de accessoires kunt u weer fijn slapen of gebruik maken van het bed. Want het gaat niet alleen om slapen soms is een hulp aan het bed juist dat steuntje die dag beter laat beginnen. Denk bijvoorbeeld aan een bedsteun die helpt bij het in en uitstappen of aan bedverhogers als u zwanger bent.

In en uit het bed stappen

Zoals hierboven al beschreven zijn er hulpmiddelen die helpen bij het in en uitstappen uit bed. Dit kan dus een steun zijn in de vorm van een hek of het simpelweg verhogen van het bed. De meeste bedden zijn namelijk laag en dan is het in het bed laten ploffen niet fijn. Laat staan het opstaan vanuit een diepe zit. Dan kunt ervoor kiezen om een nieuw bed te kopen maar dat is heel duur. Terwijl voor een klein bedrag een paar bedverhogers koopt en het bed is ook verhoogd. Deze bedverhogers zorgen voor een verhoging van 9 a 14 cm per poot en zijn verpakt per vier stuks.

Als u al een hoogbed heeft dan is een bedsteun, transferbeugel of bedhek een steun die het opstaan nog makkelijker maakt. Want u zelf opdrukken uit een (zacht) matras is uitdagend als u minder sterk bent of wordt. Naast dat het helpt bij het opstaan en gaan zitten is het tevens ook nog is een hulpmiddel om niet zomaar uit het hoge bed. Kortom een bedsteun biedt meer dan alleen steun.

Bedheffer of bedpapegaai

Als u wat langer in bed ligt overdag en uw bed is niet uitgerust met een bedheffer of bedpapegaai dan kunt u een losse bedheffer erbij nemen. Dankzij de stevige verstelbare H voet past hij onder het en staat hij stevig. Daarna kunt de papegaai zelf in hoogte stellen. Zodat u altijd op uw eigen gewenste manier kunt op richten.

Bedtafeltjes

Daarnaast is het heel fijn om lekker in bed te kunnen werken als u wat langer aan bed gekluisterd bent. Daarvoor zijn bedtafels een uitkomst. Daarvan kan het blad zo versteld worden die prettig voor u is. Of het nou een eten, boek of een laptop op moet staan hij kan schuin of horizontaal staan. Waarbij bedtafel Paula een extra plateautje heeft om altijd een kopje koffie te zetten zonder dat die er vanaf valt.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general